Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van?
Szerintem sincs rendben!
Próbálj leülni a férjeddel, és beszéljétek meg ezt.
Szerintem nincs rendben.
Nekem hoz kávét, ha kérek. Persze csak ha nem felejti el, mire kiér a konyhába :D
Talán olyan családban nőtt fel, ahol ez volt a normalis. A no viszi a háztartást es kiszolgálója a férjet, a gyerekeket, a ferfi pedig keresi a pénzt es irányít.
Számomra is ez a normalis. Mondjuk nekem nem esik nehezemre es nem is dolgozom. Ha nem tetszene igy, vagy dolgoznék, biztosan leülnék vele es elmondanám, hogy mi a problémám.
Azzal sokra nem mész, ha itt mindenki neked ad igazat a ferjedet meg le hordják mindennek. Attól változik valami?
Nincs rendben. Hány éve vagytok házasok?
A házasság önmagában nem elég indok, hogy valaki ekkorát változzon. Lehet, előtte is ilyen volt a felfogása, csak nagyon igyekezett ezt titkolni.
Ha valaki alapból olyan, hogy a házi munkától nem esik le a korona a fejéről, az szertartás után is olyan marad.
A férjemmel 20 év házasság után is beosztjuk a házimunkát, nem szolgáltatja ki magát, és ha kérek tőle valamit, szívasen megcsinálja.
Kedves 6-os válaszoló!
Abban igazad lehet, hogy talán ezt látta, mivel az anyukája háztartásbeli volt és otthon volt apuka meg dolgozott.
Arról nincs szó, hogy ne csinálnám meg szívesen, mivel azért lettem a felesége, mert szeretem és a háztartás sem probléma. A gondom csak az, hogy valami kis gesztust, egy apró kedvességet talán én is elvárhatnék tőle, nem azért mert kötelező, hanem csak úgy.
Egyébként mint írtam, én is dolgozom ugyanannyi órában mint ő, ez elkerülte szíves figyelmed.
Na akkor olvasd el mégegyszer a válaszomat, kiemelném a lényeges részt: "Ha nem tetszene igy, vagy dolgoznék, biztosan leülnék vele es elmondanám, hogy mi a problémám."
Miért nem vele beszélsz ahelyett, hogy itt mergelodsz? Ettől nem fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!