Jobb lenne ha egy ideig inkább megjátszanám, hogy minden rendben van?
Amìg tènyleg le nem rendezem magamban a dolgokat,mert azt szeretnèm.
Gondok vannak a házasságommal,főleg a szex terèn,egyszerűen nem kìvánom a fèrjem...csak sajnos valaki mást meg igen. Ezèrt nem megy az együttlèt a fèrjemmel,de el akarom felejteni a másikat,mert nem fogom megcsalni a fèrjem.Ìgy viszont szegèny csak azt èrzèkeli,hogy visszautasìtom ès nem tudja,hogy mi a bajom.Èn persze tudom,de nem mondhatom el neki,hogy belezùgtam valaki másba ès most össze vagyok zavarodva.
Nem tudom,hogy nem-e jobb lenne,ha megerőltetve magam engednèk neki,de ezzel is becsapom őt is ès magamat is...
Ha ismered magad annyira, hogy tudod, hogy ezen a helyzeten hamar túl leszel, akkor nem szép dolog, de csinálj úgy, mintha minden rendben lenne.
Ha viszont komolyabb a dolog, akkor annak utána kell járni, mert egyéb problémák is lehetnek.
A férjed érzi hogy bajod van,ez eddig oké.Miért nem mondod meg neki hogy lelki gondjaid vannak és nem kivánod a sexet?
Mégis hogy gondolod túltenni magad a másikon?
Sajnos egyre kevésbé hiszem azt, hogy sikerül ebből kilábalnom, elég régen tart a dolog, de mostanában kezdett olyan méreteket ölteni, hogy már szinte nem vagyok képes lefeküdni a férjemmel. Azt reméltem, hogy jobb lesz, de nem, inkább rosszabb. Pedig próbálok tenni ellene, erősíteni magamban a gondolatot, hogy nekem a családom mellett a helyem.
Ha azt mondom neki, hogy lelki problémáim vannak, akkor úgyis tudni akarja, hogy mi az, és nem tudok mit kitalálni, amit eddig mondtam, az mind csak ürügy (fáradt vagyok munka és gyereknevelés mellett, problémák a munkahelyen, családban egyéb gondok, fejfájás...) amik egyébként igazak is lennének, de ilyenek voltak régebben is. Ezért gyanús neki, hogy más is van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!