Van itt olyan ikertestvér pár akinek nehezen ment a szétválás amikor a másik iker fiút szerzett?
Két ilyen ikertestvértpárt is ismertem.
Mindkettejüknél lejátszódott, hogy egyiknek volt pasija, a másiknak nem. Az első tesóknál, az egyik lány teljesen irigy volt, emiatt el is költözött a tesója, de szegény egyébként sem volt teljesen komplett.
A másik tesópárnál viszont soha nem volt ebből gond ahogy észrevettem. Azt hiszen nem görcsölt rá a csaj hogy most neki nincs pasija, tudta hogy neki is lesz egyszer, ettől még nem kevésbé értékes. Szóval szerintem neked sem érdemes túl sokat rágódni ezen :).
Hát, ha a testvérem itthon van, ő sem csinál mást, csak egész nap csetelnek...nem csak a házimunkát, itthoni dolgokat, kutyáját, engem hanyagol el, és b*szik ránk (már elnézést), hanem mindent és mindenkit, anyukámat is. Ha valamit akarok tőle kérdezni, kb. 2-3 napot várnom kell, mire lesz rá alkalmam. Együtt lakunk, otthon, de van, hogy napokig nem is találkozunk, beszélünk.
Ti amúgy egypetéjűek vagytok, mennyire (volt) szoros a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!