Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h a homokos bátyám...

Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?

Figyelt kérdés

A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...

Sztetek mit tegyek???

16/F

2015. júl. 19. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
94%

A betegségedet is el kell fogadni, ami ugyanolyan magánügy, mint az, hogy kivel szexel a tesó.

Épp azt írtam, hogy az elfogadás annyi, hogy nem szentelsz neki kitüntetett figyelmet, mert normális dolog.

Az, hogy te lenézel másokat, mert téged lenéznek, nem old meg semmit.

2015. aug. 1. 16:19
 92/96 anonim ***** válasza:
0%

Lehet a te egósat sérti is valami, mert nem tudom ennél nyomatékosabban kifejteni, hogy nem nézem le őket. Legfeljebb azt a hepajt, amit egyesek rendeznek körülöttük.

De ha már témánál vagyunk, a kérdező bátyját személy szerint lenézem. Lehet b. zi, heteró, eunuch, gusztustalan ez a viselkedés részéről, és nem testvéri.

Nem az, hogy ott van a barátja, hanem az, hogy nem tud a saját öccse kedvéért egy fél napra elvonulni vele, vagy úgy viselkedni, hogy az ne legyen mások számára feltűnő.

2015. aug. 1. 18:03
 93/96 anonim ***** válasza:
5%

Egyébiránt csak azért hoztam fel a betegségem, hogy példaként szolgáljon, valóban hiba volt, nem dicsekedni akartam - mintha olyan dicsekvésre méltó lenne -, hanem illusztrálni a dolgot, de így utólag valóban nem kellett volna személyes ügyet csinálni belőle :) Hülyén jött ki :)

A lényege annyi lett volna, hogy nem reális elvárás egy sokakban ösztönös! undort kiváltó dolog elfogadását kikényszeríteni, amikor az emberek ilyen hétköznapi dolgokat sem képesek tolerálni. Főleg hazánkban.

Most jöhettem volna ezernyi példával, ez a kettő jutott eszembe hirtelen :)

2015. aug. 1. 18:07
 94/96 anonim ***** válasza:
84%

Nehogy már a kérdezőt állítsuk be angyalként. Ha velem egy 16 éves taknyos gyerek, főleg ha öcsém lenne így beszélne csak azért mert piálni akar a haverjaival és a barátom meg húzzon el onnan, akkor lekevernék két pofont neki.

Lényegtelen, hogy heteró vagy meleg a bátya, de nehogy már egy felnőtt alkalmazkodjon egy kamaszhoz. Ráadásul semmiben sem akadályozza az öccsét, hogy áthívja a haverjait.

Akik meg mondják, hogy nem várható el ilyen undorító dolgot elfogadni, azoktól kérdezném, hogyha a családjukban lenne valaki meleg arra is ezt mondanák?

2015. aug. 9. 11:49
 95/96 anonim válasza:
93%
Te egy szerencsétlen idióta vagy kérdező, aki a szülei háta mögött akar a haverjaival piálni, a testvérét meg lenézi, és szégyelli meg a pasiját is és legszívesebben elüldözné őket az északi sarkra, mert homokosak. Te nyomorék.
2017. jan. 12. 15:25
 96/96 anonim ***** válasza:
0%
Régi kérdés, de megtaláltam, és végigolvastam. Szerintme rossz duma a 16 évesekkel jönni. Aki 16 évesen előítéletes, az lesz később is. Volt meleg évfolyamtársam, 14 évesen elhozta a pasiját az osztálykirándulásra, és nem közösítették ki.
2020. júl. 14. 01:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!