Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h a homokos bátyám...

Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?

Figyelt kérdés

A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...

Sztetek mit tegyek???

16/F

2015. júl. 19. 13:17
 11/96 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán értem a nyomorodat. Ha nálunk napközben ott volt öcsém pasija, ugyan azt csinálták, mint mikor a többi agyatlan haverja jött át. Leginkább a gép előtt kotlottak. Éjszaka meg gondolom a te bátyádék se a küszöbödön fognak szexelni.
2015. júl. 19. 13:39
 12/96 anonim ***** válasza:
21%

itt most a kerdezonek van igaza. egy 16 eves fiunak nem olyan hu de konnyu felvallalni a haverok elott, hogy az o testvere mas!!! ezt nagyon konnyen elfelejtitek.

egyebkent meg mondd a tesodnak, hogy te csak 1 napot kersz, es jo lenne ha beleegyezne. csak nem mond nemet

2015. júl. 19. 13:43
 13/96 A kérdező kommentje:

Azért nem mehetünk máshoz akinek a szülője is ott van mert inni is akarunk...

OK és ha meglátják h a tesómmal közösen filmeznek egymást átölelve mit mondok???? H csak haverok? Tuti kiderülne pláne h tesóm nem is annyira titkolja ha rákérdeznek megmondja őt nem érdekli h ezzel engem szégyenít meg!!

2015. júl. 19. 13:44
 14/96 sippara ***** válasza:
88%
Érj még egy picit, mielőtt fszagyerek akarsz lenni :) az egyetlen szégyenletes részlete a sztorinak ugyanis te magad vagy.
2015. júl. 19. 13:48
 15/96 anonim ***** válasza:
96%

NA ÉS AKKOR MI VAN??

Már ne is haragudjál, de ha a haverjaid elfordulnának tőled azért, mert a testvéred meleg, akkor annyit is érnek.

2015. júl. 19. 13:48
 16/96 anonim ***** válasza:
90%
16 évesen ne igyatok, és ez is meg van oldva.
2015. júl. 19. 13:49
 17/96 anonim ***** válasza:
93%
Te akarsz sunyi, alattomos dolgokat csinálni a szüleid háta mögött, engedélyük nélkül (nyilván nem engednék a piálást) és tartasz erkölcsi prédikációt?? A bátyád ezek szerint nem bújkál, sunnyog, hanem természetes módon vállalja a világ előtt a nemi identitását. Inkább tisztelned kellene ezért.
2015. júl. 19. 13:50
 18/96 A kérdező kommentje:
Nem fordulnának el tőlem csak ezzel szivatnának hónapokig...
2015. júl. 19. 13:50
 19/96 anonim ***** válasza:
92%
nem értem a problémádat, de komolyan, a tesódnak ott a párja....és akkor mi van??
2015. júl. 19. 13:54
 20/96 anonim ***** válasza:
91%
amúgy, ha az én gyerekeim lennétek (te meg a bátyád), akkora büdös nagy sallert lekevernék neked, pusztán csak ezért a kérdésért, hogy a fal adná a másikat...
2015. júl. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!