Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?
A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...
Sztetek mit tegyek???
16/F
itt most a kerdezonek van igaza. egy 16 eves fiunak nem olyan hu de konnyu felvallalni a haverok elott, hogy az o testvere mas!!! ezt nagyon konnyen elfelejtitek.
egyebkent meg mondd a tesodnak, hogy te csak 1 napot kersz, es jo lenne ha beleegyezne. csak nem mond nemet
Azért nem mehetünk máshoz akinek a szülője is ott van mert inni is akarunk...
OK és ha meglátják h a tesómmal közösen filmeznek egymást átölelve mit mondok???? H csak haverok? Tuti kiderülne pláne h tesóm nem is annyira titkolja ha rákérdeznek megmondja őt nem érdekli h ezzel engem szégyenít meg!!
NA ÉS AKKOR MI VAN??
Már ne is haragudjál, de ha a haverjaid elfordulnának tőled azért, mert a testvéred meleg, akkor annyit is érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!