Tényleg szemét vagyok?
Nővérem nem nálunk lakik, már van férje meg egy 2 éves kisfiúk is és most is épp nálunk vannak és mindig az én szobámban altatja el az unokaöcsémet. Ez még önmagában nekem nem is lenne baj, viszont nővérem a saját szobámban veszekszik velem olyanokon, hogy ne verjem már ilyen hangosan a billentyűzetet, mert a kicsi felébred. Jól van, próbálok lassabbn írni, hogy ne halatszódjon annyira, erre megint rámförmed, hogy -Te süket vagy vagy csak simán hülye?? Most mondtam, hogy ne verd azt a szaros billentyűzetet, mert Ákoska fel fog kelni!
Nem hiszem, hogy pont erre kelne fel, mert próbálok minél halkabban írni...De mégis én vagyok lecseszve, meg már a hátam mögött az előbb el is lettem hordva mindenféle köcsög szemétnek, hogy nem bírom felfogni, hogy fel fog kelni, meg azóta egyszer be is rontott a szobámba azza, hogy olyan hangosan írok, hogy még a szomszéd szobábanis hallatszik...basszus még jó, hogy hallatszik,mikor egyrészt vékonyak a falak, másrészt még direkt hallgatózik is -.- Meg amúgy nincs rászorulva arra, hogy pont itt altassa, másik nővéremnek is ott van a szobája, csak ott nincs tv és nem tudná nézni, miközben altatja a gyereket :3 Szóval rohadtul nem nekem kéne beszólogatni szerintem..
Úgyhogy érdekelne más véleménye is, szerintetek én vagyok szemét??
Nem, nemes egyszerűséggel a nővéred vagy hülye, vagy bunkó.
(Már bocs.)
Kisgyerekes édesanya vagyok, de szerintem egyáltalán nincs gond veled.
Egyébként mondhatod azt neki, amit itt kb leírtál:
- a saját szobád mellett ott a másik is, ha valami nem felel meg neki
- tévé zajosabb, mint a billentyűzet, (egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy a kicsinek jót tesz, ha tévére meg szappanoperákra alszik el- nem teljesen pihentető az egy felnőttnek sem)
- a gyerekek ingerküszöbe jóval magasabb, mint a felnőtteké és a monoton zajok, fehér zajok (nem tévé meg ilyenek!) még inkább segíthetik is az elalvásban, az alvó gyerek pedig általában a hirtelenebb zajokra ébred fel, a billentyűzet kopogása nem ez
-neked is jogod van a magánélethez, sőt még a normális tiszteletteljes kéréshez is ordibálás helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!