Tenyleg ekkora szemet lennek?
Hát valahogy meg kell oldani a problémát:) legközelebb majd feláll időben a géptől.
Én a két gyerekemet szoktam így szabályozni, bár már ritkán van rá szükség...ha nem áll fel időben, ahogy megegyeztek, én nyomom ki a gépet.
A gépek szeretik a szabálytalan áramtalánítást....
Egyszerűbb lenne időben megszabni ki mikor gépezik, és a gép se sínylené meg.
Inkább előre beszéljétek meg, ki mikor, meddig gépezhet.
Ha szépen kérte, hogy hadd játssza végig, akkor nem a legszebb megoldás.
Egyik ismerősömnél le van korlátozva, hogy ki mennyit gépezhet ami 45 perc, és ott úgy van hogy ha az idő letelik akkor a gép magától kikapcsol és nem tud bele visszalépni :)
Próbáljátok ki, szerintem megéri, és így nincs vita azon hogy kié a gép.
Úr isten. Mintha magamat látnám, az öcsémmel. Mikor én 13 éves lettem, ő meg 9, akkor mondtam neki, hogy 2 óránként váltjuk egymást... Ez pár évig ment. Utána volt egy csőtörésünk, elpusztult mint a két számítógép ez idő alatt, és megkértem szüleimet, hogy akkor ne egy, hanem két gépet vegyenek, mert ezt én nem tudom tovább csinálni, hogy épp csinálok valamit, és meg kell szakítanom az egyességünk miatt.
Azóta ő már 13 éves, én meg 17. Tökéletesen megvagyunk így. Ha engedik az anyagiak, próbálj venni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!