Ez tenyleg ekkora bun?
Angliaban dolgozok. Ma tudtam meg h lesz hozzank felvetel.
Erre anyukam mondta h szervezzem be a tesom. En meg nemet mondtam mivel iden erettsegizik. Raer utana kijonni, es akkor szerzek neki is munkat. megigertem.
Ezert megharagudott 1szer.
Aztan mondta h szervezzem be ot. Erre is nemet mondtam. Mivel hazas ember, van meg egy kiskoru tesom es apa jol keres eltart mindenmkit. Jah es o is dolgozik otthon.
Ez miatt is harag lett.
Mit gondoltok ?
25L
Miért nem mondtad azt, hogy válság van, csak angolt akarnak felvenni, mert sok ott is a munkanélküli? Akkor nem sértődik meg, különben igazad van, de mindegy mit mondasz az ő szemszögéből olyan, mintha irigy lennél, és nem akarnád, hogy ők is jól járjanak.
De tényleg igazad van, az a szervezzél be engem, vagy xy-t ez nem épp jó. Aztán meg tarthatod a hátad miattuk.
Kedves kérdező!
Vannak helyzetek, amikor nem mondunk sem nemet, sem igent. Ez ilyen helyzet volt. Mondhattad volna, hogy rendben van, megpróbálom, azt majd szólok, de most nem aktuális, mert stb.. Gondolom nem te vagy Angliában a munkaügyi miniszter akinek csak csettinteni kell
Teljes mértékben neked van igazad! Előbb suli, aztán munka!
Anyukád esetében meg örüljön, hogy van egy gyerek a háznál és együtt van apukáddal, mert a különélés az válást is fog jelenteni egy idő után sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!