Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megsértődött mert azt mondtam, nem érdekel milyen kocsit vesz. Ez tényleg ekkora bűn?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 19:26
1/25 anonim válasza:
Nem tudok vezetni, nem érdekelnek az autók, ebből jön, hogy nem értek hozzájuk - engem sem érdekel(ne), ha akárki autót vesz.
2/25 anonim válasza:
Ha a párod, akkor az is érdekel, milyen cipőt vesz, nemhogy milyen autót..Ami tervek szerint tovább tart, mint egy cipő.
Engem nagyon érdekelne, milyen kocsit vesz. Sőt! beleszólásom is lenne.
3/25 anonim válasza:
Majd hazaállít egy IFÁ-val, vagy egy kiselejtezett tankkal, mert Téged nem érdekel. Vagy egy régi Ladával...
Tudok olcsóé, kell??
4/25 anonim válasza:
Igazából nem az, de szerintem bántásnak vette a dolgot amit túlzásnak tartok én is hogy bántásnak vette azért mert téged egyáltalán nem érdekel. Lehet hogy ő agyilag ezt másképp fogja fel, mintha téged egyáltalán nem érdekelne a párod dolga, és lehet hogy ő inkább ezt vette le belőle. De én szerintem túlzás ez a sértődés, a részéről és szerintem nem értana picit elbeszélgetnetek erről hogy miért is sértődött meg valójában, mert hogy ez miatt megsértődne rád az szerintem azt jelenti hogy ott más is van a levegőben, amiről lehet te nem tudsz, vagy tényleg problémái vannak a fejében amit lehet hogy nem értana ha egy pszichológus is megnézne.
5/25 anonim válasza:
Most komolyan, akkor mi érdekel? Ez a családé. a tiéd is és nem érdekel?
6/25 anonim válasza:
Fogadok, hogy a párból te vagy a női elem.
7/25 anonim válasza:
Te ismered a párod. Ha tudod, hogy olyan, aki szereti a kocsikat, akkor ez valószínűleg egy fontos kérdés neki, legalább egy kis érdeklődést mutathattál volna a kérdés iránt.
8/25 anonim válasza:
Ez nem bűn, az viszont már bűn lesz, ha nyirvákolsz majd, hogy de miért nem sárga, miért nem kombi, miért ez, miért az.
9/25 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mindegy, úgyis az ő kocsija lesz. Az előbb megkérdeztem, hogy miért sértődött meg, azt mondta, hogy engem nem érdekel semmi.
2013. okt. 21. 20:21
10/25 anonim válasza:
el nem tudom képzelni, h ez valakit nem érdekel. kivéve akkor, ha még csak a közelébe sem mész az autónak, mert olyan burzsujok vagytok, h még a kutyátoknak is van egy külön verdája.
köztünk folyton ádáz harc dúl, h milyen legyen a következő. a márka adott, mindketten imádjuk, de a típus miatt még lesz pár szócsata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!