Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom megsértődött mert azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megsértődött mert azt mondtam, nem érdekel milyen kocsit vesz. Ez tényleg ekkora bűn?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hallod Kérdező, tényleg egy fap*na lehetsz a válaszaid alapján...ez esik neki rosszul. Nem a kocsi a lényeg, hanem hogy próbál téged bevonni valamibe, te meg telibesz*rod az egészet. Gondolom nem csak a kocsira igaz ez, mert ha csak a kocsira mondanád ezt, akkor nyilván nem sértődött volna be.
2013. okt. 21. 20:28
 12/25 A kérdező kommentje:
De mit csináljak ha egyszerűen nem érdekel?
2013. okt. 21. 20:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Semmi sem érdekel a pároddal kapcsolatban? Akkor minek vagy vele?
2013. okt. 21. 20:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ERŐLTESD MEG MAGAD!:)
2013. okt. 21. 20:45
 15/25 anonim ***** válasza:
"Nem érdekel milyen kocsit veszel, drágám. Biztos jól választasz, bízok a döntésedben, és nagyon férfias leszel majd az új verdával, majd áthajolok az ülésedbe, ha elviszel a próbakörre. ;)"
2013. okt. 21. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg majd akkor sem érdekjel, ha a te se. gedet fuvarozná vele??!
2013. okt. 21. 21:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan mondod. Meg lehet fogalmazni úgy, hogy:

"Lecarom, milyen kocsit veszel!"

És meg lehet fogalmazni úgy is, hogy:

"Ismersz, engem nem érdekelnek az autók. Tudom, hogy te szereted őket, és értesz hozzájuk, de én rosszul vagyok, ha egy ilyen döntésbe bele kell folynom. Félek, hogy rossz tanácsot adok, amúgy sem én fogom használni. Biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni."

Az első megoldás eléggé bántó, a második meg egyáltalán nem. Vágod? Aztán jöhetsz ide kérdezősködni, és amikor mások azt mondják, hogy valószínűleg tényleg bunkó voltál, még te mondod, hogy "De tényleg nem érdekel és kész."

"Ez tényleg ekkora bűn?" - érzéketlennek lenni a pároddal tényleg ekkora bűn. Aztán ne tarts a büntetéstől, ha egy másik hölgyemény veled ellentétben figyelmet szentel az új autónak.

2013. okt. 21. 22:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Most ez komolyan akkora baj? Én se erőszakolom rá másra a kedvenc zenémet vagy a hobbimat, ha tudom, hogy nem érdekli.
2013. okt. 21. 23:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Magának veszi, nem a párjának, ezt a kérdező is leírta már. Én mondjuk imádom a kocsikat, de ha a párom magának venne autót, engem sem érdekelne, hogy milyet vesz, mert nekem nem lesz hozzá közöm. Tanácsot adnék, de bele nem szólnék semmiképp. Illetve ez szerintem kb. olyan, mint hogy a páromat nem érdeklik a női cipők. Én pedig órákig tudnék mesélni a különböző típusokról, márkákról, Louboutinról. De ha én akarnék venni egy fekete cipőt, nem zaklatnám a páromat vele, hogy mégis milyet vegyek, milyen márkát, milyen fazont, mert tudnám, hogy őt nem érdekli és nem is ért hozzá. Mit nem lehet ezen felfogni, emberek? És honnan veszitek, hogy a kérdező majd utólag beleszól a dolgokba? Nem az övé lesz az autó, lehet, hogy nem is fog benne ülni csak évente egyszer, mert neki van sajátja, és nem szorul rá, hogy más hurcolja, vagy épp imád tömegközlekedni. Teljesen mindegy. Ha a kérdezőt nem érdekli, miért kell még itt is nekiesni, hogy de igenis érdekelje? Kérdező, nem bűn, hogy nem érdekel, a párod egy balfék.
2013. okt. 22. 00:15
 20/25 anonim ***** válasza:

Hat engem se erdekelne...

Annyi kozom van a kocsikhoz, mint a motorokhoz:D Az egvilagon semmi. Az egyik valaszolo irt egy szot, hogy kombi. Na azt sem tudom mit jelent...

Sose lesz jogsim - Budapest belvarosaban felesleges, a kocsik sem erdekelnek... Akkor miert kene ismernem oket, miert kellene erdekeljen, hogy a parom milyet vesz?

Ha kozos lenne, akkor persze erdekelne, hiszen en is vezetnem...

2013. okt. 22. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!