Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megsértődött mert azt mondtam, nem érdekel milyen kocsit vesz. Ez tényleg ekkora bűn?
Nem az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan mondod. Meg lehet fogalmazni úgy, hogy:
"Lecarom, milyen kocsit veszel!"
És meg lehet fogalmazni úgy is, hogy:
"Ismersz, engem nem érdekelnek az autók. Tudom, hogy te szereted őket, és értesz hozzájuk, de én rosszul vagyok, ha egy ilyen döntésbe bele kell folynom. Félek, hogy rossz tanácsot adok, amúgy sem én fogom használni. Biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni."
Az első megoldás eléggé bántó, a második meg egyáltalán nem. Vágod? Aztán jöhetsz ide kérdezősködni, és amikor mások azt mondják, hogy valószínűleg tényleg bunkó voltál, még te mondod, hogy "De tényleg nem érdekel és kész."
"Ez tényleg ekkora bűn?" - érzéketlennek lenni a pároddal tényleg ekkora bűn. Aztán ne tarts a büntetéstől, ha egy másik hölgyemény veled ellentétben figyelmet szentel az új autónak.
Hat engem se erdekelne...
Annyi kozom van a kocsikhoz, mint a motorokhoz:D Az egvilagon semmi. Az egyik valaszolo irt egy szot, hogy kombi. Na azt sem tudom mit jelent...
Sose lesz jogsim - Budapest belvarosaban felesleges, a kocsik sem erdekelnek... Akkor miert kene ismernem oket, miert kellene erdekeljen, hogy a parom milyet vesz?
Ha kozos lenne, akkor persze erdekelne, hiszen en is vezetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!