Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h a homokos bátyám...

Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?

Figyelt kérdés

A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...

Sztetek mit tegyek???

16/F

2015. júl. 19. 13:17
 21/96 anonim ***** válasza:
11%
Azert eleg igazsagtalan h batyadnak szabad/ neked meg nem
2015. júl. 19. 14:01
 22/96 anonim ***** válasza:
8%
Ne hagyd magad. Neked is kell legyen szavad a családban, és teljesen normális, hogy nem tűröd el a fajtalankodókat. A szüleidnek lehetne annyi esze, hogy megértsék ezt.
2015. júl. 19. 14:03
 23/96 anonim ***** válasza:
97%
Igazad van abban kérdező, hogy biztos húznának ezzel egy kicsit, de te is tudhatnád, hogy minden csoda három napig tart. Ha meg látják rajtad, hogy nem veszed magadra, hogy csak egyszerű tényként kezeled, hogy hát ez van, akkor nem sokáig lesz érdekes.
2015. júl. 19. 14:10
 24/96 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van előzőnek, és legalább segíthetsz a haverjaidnak, hogy kicsit érettebbek legyenek, és normálisan gondolkodjanak (nem úgy, mint itt némelyik homofób idióta.)
2015. júl. 19. 14:15
 25/96 anonim ***** válasza:
12%
Akik azt írják, hogy nem kéne szégyenleni, hogy a bátyja homokos, azok gondolkodjanak már el egy kicsit, hogy ők tán büszkék lennének rá?
2015. júl. 19. 14:15
 26/96 anonim ***** válasza:
96%

Ja a másik dolog meg, ha nekem így, ilyen stílusban adná elő magát tesóm, tuti biztos, hogy csak azért sem engednék neki (nem is szoktam). Ellenben ha mondjuk odajön és normális hangon, normális stílusban megkér, hogy x napon szívódjak már föl, akkor nem csinálok belőle problémát.

Nem kell neked szeretni tesód pasiját, de nem is kell bunkó paraszt módjára viselkedni. Másrészt azért én gyanítom az van itt a háttérben, hogy a mindennapokban is igyekszel minden létező módon kifejezni nem tetszésed, és most egyfajta bosszúból nem enged neked.

2015. júl. 19. 14:17
 27/96 anonim ***** válasza:
83%
"Akik azt írják, hogy nem kéne szégyenleni, hogy a bátyja homokos, azok gondolkodjanak már el egy kicsit, hogy ők tán büszkék lennének rá?" valakire nem a szexuális preferenciája miatt vagyunk büszkék, vagy sem...amúgy igen ebben az országban büszke lennék rá, hogy a tesóm van elég bátor, hogy felvállalja magát
2015. júl. 19. 14:21
 28/96 anonim ***** válasza:
94%
26os, nem kell rá büszkének lenni. Mire kéne büszkének lenni? Nem érdem ez, ezt dobta az élet. Nekem öcsém meleg, de nem vagyok rá büszke és nem is szégyellem. Egyszerűen tudomásul vettem, hogy ez van, innentől kezdve az ő dolga. Szerencsére szüleink se csináltak belőle nagy ügyet.
2015. júl. 19. 14:23
 29/96 anonim ***** válasza:
1%

Nevetséges ez a lepontozósdi. Emberek, itt egy tizenhat éves gyerekről van szó, nemhogy nem egészséges, hanem egyenes beteges kitenni ilyen típusú veszélyeknek. Itt ő az áldozat.

Bezzeg, ha valami olyan sztori lenne, ahol egy harmincas férfi döntögeti a szomszéd tinicsajt, akkor ő lenne a perverz, pedofil disznó. Undorító, ez a heteroszexuális férfiakkal szembeni gyűlölet.

2015. júl. 19. 14:24
 30/96 anonim ***** válasza:
91%
Milyen veszélyben van ez a szerencsétlen? Hogy nem tud bepiálni a haverokkal 16 évesen, amíg anyuci nincs otthon? xD
2015. júl. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!