Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek h a homokos bátyám...

Mit tegyek h a homokos bátyám eltakarítsa innen a barátját egyetlenegy napra? Miért ien szemét h nem érti meg?

Figyelt kérdés

A szüleink nincsenek itthon 2 hétig és úgy volt h kedden átjön pár haverom focizni meg gépezni meg sörözni meg ienek itt is aludnának... de!!! amióta elmentek a szüleink a bátyám barátja ÁLLANDÓAN ITT VAN!!! és megkértem h erre az 1 napra küldje haza de nem akarja meg h én szégyellem őt stb hát tényleg szégyellem és ciki lenne!!!! de nem csak neki van joga akárkit ide hívni hanem nekem is sztem és egyetlenegy napról lenne szó! Alapból nem értem minek lóg itt folyamatosan a srác menjen haza most már...

Sztetek mit tegyek???

16/F

2015. júl. 19. 13:17
 31/96 anonim ***** válasza:
28%
én már pl marhára unom, hogy melegnek, leszbikusnak több joga van lassan mint nekem. Én nem csókolozhattam a parkban , mert rám szóltak annó(ami érthető is volt ezért abbahagytuk) bezzeg ha egy meleg pár teszi akkor" óó milyen bátrak stb."pedig, attól ég ugyanúgy illetlen a másik szájában lenni a köztéren, akár meleg akár nem. 16 évesen öcsémet is zavarta ha volt párom és akkor is cikinek találta,pedig én nem vagyok meleg.Ez a szégyenlősdi csak a korral jár.
2015. júl. 19. 14:31
 32/96 anonim ***** válasza:
83%

Szóval szerinted a melegeket szégyelni kell, de egy pedofil az teljesen elfogadott dolog....szerintem itt te vagy a beteg...

2015. júl. 19. 14:32
 33/96 anonim ***** válasza:
81%

*29*

A gépem rosszul írta ki.....előző voltam

2015. júl. 19. 14:33
 34/96 A kérdező kommentje:

"Nem kell neked szeretni tesód pasiját, de nem is kell bunkó paraszt módjára viselkedni. Másrészt azért én gyanítom az van itt a háttérben, hogy a mindennapokban is igyekszel minden létező módon kifejezni nem tetszésed, és most egyfajta bosszúból nem enged neked."

Mert egy rosszindulatu köcsög a barátja és mindig csak keresztbe tesz nekem azt élvezi ha egymás ellen fordithat engem meg a tesómat bocsi ha bunkó vok vele néha pfff

De ennek semmi köze nem kellene h legyen ehhez.

2015. júl. 19. 14:34
 35/96 anonim ***** válasza:
100%
31, ezt azért remélem te se gondolod komolyan...
2015. júl. 19. 14:36
 36/96 anonim ***** válasza:
11%

# 32

Miről beszélsz te idióta? Tinilányokat döngetni mióta pedofília? Vedd már észre magad mielőtt hülyeségeket beszélsz.

2015. júl. 19. 14:36
 37/96 anonim ***** válasza:
94%
De kérdező, ennek meg semmi köze ahhoz, hogy pasi. Ennyi erővel lehetne egy hülye r_ibnc is. És de, pontosan ez itt a lényeg, hiszen ha valakivel jó viszonyt ápolsz, akkor valószínűleg könnyebben enged a kéréseidnek.
2015. júl. 19. 14:40
 38/96 anonim ***** válasza:
32%

Nekem semmi bajom nincs a melegekkel, de a 16 évesek igenis rohadtul szemetek tudnak lenni. Még messze vannak attól, hogy éretten és elfogadóan kezeljék a homoszexualitást, főleg ebben az elutasító, kirekesztő világban.

És nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem úgy jött le, hogy a kérdezőt zavarná a srác, csak egyszerűen ismeri a haverjait és nem szeretné se magát, se a testvérét megaláztatásnak kitenni. Szerintem ez teljesen érthető. Azok meg, akik azt tanácsolják, hogy "fogadtasd el velük", meg ilyen okosságok, azok kérem, beszélgessenek el egy osztálynyi 16 évessel, aztán mondják ugyanezt. Amúgy sem kell messzire menni, bármilyen korcsoportból elég vastag az a réteg, akik nemhogy nem fogadják el, de gyűlölettel tekintenek a melegekre.

Másrészről meg meleg vagy nem meleg, engem is zavarna, ha a tesóm barátja/barátnője két hétig nálunk dekkolna. Egyetlen egy nap nem egy kihívás, addig a tesód is átmehet a barátjához. Kérdező, te viszont ezt próbáld meg a tesóddal megbeszélni első sorban, mert mi innen túl sokat nem tudunk tenni az ügy érdekében.

2015. júl. 19. 14:48
 39/96 anonim ***** válasza:
6%
Kedves 35-ös. Ez csak egy egyszerű példa,de van olyan meleg akit persze kedvelek és igenis van olyan meleg is akit nem lehet kedvelni és csak azért nem kell elfogadnom , mert ő meleg. Ennyi erővel ő meg tartsa azt tiszteletben,hogy én nem pártolom azokat a melegeket,akik fennen hangoztatják, hogy ők el vannak nyomva(ez persze nem jelenti azt hogy mindegyik ilyen).Ha neki joga van a saját elvei szerint élnie, akkor nekem is és ezt mostanság kezdik elfeledni és minden filmben/sorozatban/híradóban nyomják le az ember torkán, hogy mennyire elfogadott a melegség és FOGADD EL. én csak azt unom hogy állandóan ezt próbálják lenyomni a torkomon, nincs már olyan film amiben ne lenne minimum egy meleg.
2015. júl. 19. 14:50
 40/96 anonim ***** válasza:
5%
Lehet ezt a kérdést nem közvetlenül ebéd után kellett volna olvasnom:D Kèrdező, elhiszem hogy nincs gyomrod ehhez, nekem se lenne de nézd a dolog jó oldalát. 2 év múlva már elköltözhetsz.
2015. júl. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!