Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged felmondani...

Anyám nem enged felmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.

2017. aug. 3. 05:08
 81/103 anonim ***** válasza:
66%
Semmi... a kérdező anyja egy pár napig játszani fogja a sértődöttet, aztán megbékél vele, hogy ez így nem jött be. Odáig valszeg már nem fog eljutni, hogy ma miért teljesen helytelen nevelési cél az, ami esetleg 40 éve, az akkori világban még elment, ma miért az a fontos, hogy a fiatal képes legyen kiállni a saját érdekeiért.
2017. aug. 3. 15:24
 82/103 anonim ***** válasza:
30%
Amig itt többségben vannak az unatkozó lúzer tinik, addig semmilyen formaban nem nyerhet a jozan ész... csak a jogok, meg szülő atkozása.....
2017. aug. 3. 15:24
 83/103 anonim ***** válasza:
21%

ja kiélvezheted a nyarad kérdező.. jó lesz bent a szobában ülni egy hónapig, tényleg.. ugyanis gondolom a szüleid sehova nem fognak elengedni ezek után, pénzt meg pláne nem adnak.

67%-os, elvileg dolgozó ember vagy, de hogy lehet az hogy akárhányszor feljövök ide(napi 2-3 alaklom), tőled mindig van vagy 10 szülőgyűlölő kommentár az összes ilyen kérdéshez? Tudod mikor dolgozol te...vagy tini vagy és itt hazudozol össze vissza vagy munkanélküli..mert egy munkahely sem engedi meg hogy egész nap a gépet nyomkodd.

2017. aug. 3. 15:39
 84/103 anonim ***** válasza:
78%

"de nálunk még mindenki sejtette a többi családtagot úgy ahogy tudta. Még ha csak annyival is ha felsöpört"

Másold már be nekem kérlek, hogy hol írtuk mi azt hogy a gyerek SEMMIT ne csináljon. Itt mot sori munkáról volt szó nem otthoni házimunkáról....Istenem ennyi hülyét egy rakáson. Igen túlozzátok csak el egész nyugidtan meg mártírkodjatok a semmire, akkor majd tuti igazatok lesz.

2017. aug. 3. 15:41
 85/103 anonim ***** válasza:
24%
Nnnna, még egy életképtelen lusta semmirekellő kisp.cs. Remélem tényleg ki leszel hajítva, hogy megtudd, mit veszítettél.
2017. aug. 3. 16:08
 86/103 anonim ***** válasza:
65%
"hogy megtudd, mit veszítettél." - ahogy elnézem, pár hét kényszermunkát veszített...:)
2017. aug. 3. 16:24
 87/103 anonim ***** válasza:
24%
Igen, elképzelem hogy aki nem bír ki egy-két hónap munkát az hogyan fogja eltartani magát 18 évesen ha kirakják otthonról... de legalább élvezheti a nyarat a hűvös szobájában egyedül, valóban jó buli:-D
2017. aug. 3. 16:27
 88/103 anonim ***** válasza:
80%

Nnnna, még egy életképtelen lusta semmirekellő kisp.cs.

Őőő ha ez nekem szólt akkorfelnőtt diplomás, átlagon felüli keresetű ember vagyok, de köszi az őszinte aggódást ;) hasonló szépeket.

Látom a kérdésemre miszerint hol írtam n olyat hogy SEMMIT ne csináljon a gyerek nem sikerült érdemben válaszolni így maradt a személyeskedés, meg a mocskolódás...Grat.

2017. aug. 3. 16:28
 89/103 anonim ***** válasza:
67%
"az hogyan fogja eltartani magát 18 évesen ha kirakják otthonról... " - miért foglalkozzon olyan lehetőséggel, ami csak a ti agyatokban létezik???
2017. aug. 3. 16:29
 90/103 anonim ***** válasza:
24%
miért 67%os, megy majd anyukádhoz és őt is el fogja tartani veled együtt? Ha az én gyerekem ennyire nem lenne képes, hogy besegítsen legalább egy hónapig, akkor én is minimalizálnám a neki nyújtott segítséget(egyetem fizetése nuku, bulizás fizetése nuku, divatos ruhák, internet egyebek fizetése nuku). De nem baj, így lesz sok sok életképtelen lusta fiatal az országban, hiszen ez kell nekünk igaz?
2017. aug. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!