Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged felmondani...

Anyám nem enged felmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.

2017. aug. 3. 05:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves vagyok
2017. aug. 3. 05:09
 2/103 anonim ***** válasza:
37%

Megfutamodni a legkönnyebb.

De, mi történhet, ha mégis felmondasz.

Anyád örülni biztos nem fog, de ezek után, hogy a kéréseidet teljesítse igen kicsi az esély.

Erre szokták mondani: Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

2017. aug. 3. 05:21
 3/103 anonim ***** válasza:
36%
Majdnem felnőtt vagy. Ne futamodj meg- mert mindenkinek kell a pénz. Ha anyagilag rászorultok meg pláne ne tedd.
2017. aug. 3. 05:28
 4/103 Bihar Valatonon válasza:
42%
Márpedig, ha nem jön be igazából, és nem csak azért mert szeretnél lógni, akkor hagyd ott akár mit is mondanak...mindenkinek vannak saját döntései amik nem biztos másnak tetszenek, más nem megmutatod olyan munkában amit szeretsz, hogy igen is tudsz melózni!
2017. aug. 3. 05:30
 5/103 anonim ***** válasza:
55%
Anyád hányszor mondott fel a munkahelyén, csak mert nem tetszett neki a munka? Gondolom egyszer sem, mert van felelősségérzete, ami rólad nem mondható el. Itt az idő kicsit kivenni a részed, nem csak eltapsolni a mások által megkeresett javakat.
2017. aug. 3. 05:42
 6/103 Bihar Valatonon válasza:
60%
Bírom ezeket " a dolgozzál akkor is ha szar, mert csak attól vagy ember " hozzáállásokat, azért mert kapott egy gári munkás témát nem azt jelenti mást nem kapna nyár végéig...amúgy meg meg is magyarázom a témát: Attól mert magyarországon fétis az önkínzás munkaügyileg még nem kell mindent átvenni, ha van más lehetőséged és ez nem megy ne rombold be magad az iskolakezdésig, mert elég durva hatásai is lehetnek, ha olyan okból nem bírod ezt az egészet ami mentálisan betegíthet....
2017. aug. 3. 05:45
 7/103 anonim ***** válasza:
93%
Keress egy másik diákmunkát, amit megfelelőnek érzel, és ne annyi legyen, hogy "felmondok", hanem tedd is hozzá, hogy hová mennél dolgozni helyette. Az ellen csak nem lesz kifogása, hogy válts.
2017. aug. 3. 05:50
 8/103 mantis religiosa ***** válasza:
79%

Mindenkinek más tipusú munka jön be. Én sem bírnám a napi 8 órát a futószalag mellett, sokan meg az Én munkámat nem csinálnák semmi pénzért. Amíg teheted, próbálj ki más munkákat is, hogy megtudd miben vagy jó, mit szeretsz csinálni.

Nézz körül, milyen egyéb lehetőségeid vannak, és VÁLTS!!!

Ha így csinálod, édesanyád is megérti majd, hogy nem a munkát kerülöd, és a családnak is lesz pénze. Szerencsés esetben találhatsz olyat is, amit iskola mellett is csinálhat. Rájössz majd mennyire jó, ha van az embernek egy kis pénze, nem kell mindig a szülöktől kérni. :-)

2017. aug. 3. 05:53
 9/103 anonim ***** válasza:
39%

Ha összeszorított foggal is, de végig csinálnám.

De, ha változtatni akarnék, amire igen kis lehetőség van a rövid idő miatt, akkor munka után még elmennék nézni valami más állást, ha találnék át mennék oda, de ha nem akkor már végigcsinálnám, ha beledöglök akkor is. Az önbecsülésem nem engedné, hogy csak úgy otthagyjam, ráadásul a családom is rá van szorulva arra a pénzre.

Az utálatot lelehet győzni, az akarat meg csodákra képes.

2017. aug. 3. 06:09
 10/103 anonim ***** válasza:
29%

Még jo hogy nem, nem fogsz belehalni ha ezen a nyáron nem csak tengsz-lengsz, hanen dolgozol, föleg ha ezzel veszel le terhet anyud vállárol.

Mellesleg, ha mindenki felmondana mindenféle idiota hiszti okán, érdekes világ lenne.

Ne csak máskor legyél felnött...

2017. aug. 3. 07:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!