Miért viselkedik így az anyám?
Állandóan veszekszik mindenkivel, de már olyan apró, idióta dolgokba is képes belekötni és órákon át ragozni, hogy az hihetetlen.
Pár napja pl. a névnapom volt és egy nővéremtől kaptam ajándékba pár macskakaját is a cicáinknak és elfelejtettem kivinni a kamrába, ahol tartjuk a cicák többi cuccát, szóval letettem az étkezőasztalra. De egyébként nem ilyen nagy zacskós macskatáp volt, amikről már tényleg messziről lehet érezni azt a fura állateledel szagot, hanem ilyen kis alutasakos kaják, ráadásul az összes egy zacskóban volt, úgy tettem le az asztalra. Erre miután nővéremék elmentek, pár perc múlva annyit hallok, hogy anyám ott kiabál magában az étkezőben, hogy "ezt az undorítóságot, ki volt ez a disznó, qrva anyját annak, aki ezt ide rakta, hogy száradna le a keze", stb., el se tudtam képzelni, miről beszél, erre mikor odamentem, láttam, hogy kidobta a kukába zacskóstul azokat a cicakajákat, mert hogy ez mekkora fertő már, hogy a mocskos macskáknak a mocskos kajáját az asztalra rakni, amin eszünk -.- De nem értem, mi olyan undorító benne, amikor mindegyik egyesével be volt csomagolva, még csak nem is érződött a külsejükön semmiféle kajaszag, plusz még zacskóban is voltak...És apa is kérdőre vonta, hogy miért kell ezt csinálni, miért kell folyton itt szítania a veszekedést, erre csak hajtogatta a magáét, hogy hát nem fogjuk fel, hogy az fertőző meg undorító meg mit tudom én??? És utána elkezdte azt is kiabálni, hogy apám mekkora szemétláda már, hogy nem neki ad igazat, biztos meg is csalja, azért ilyen vele..
Meg amiatt is mindig elkezd veszekedni velünk, hogy amikor pl. kint ülünk a kertben, beszélgetünk. Ugyanis szerinte senkinek nem lehetne szabad hallani, mit csinálunk a kertünkben meg hogy miről beszélgetünk...Most komolyan akkor ez lenne a normális, hogy az ember nem tud a családtagjaival se kiülni vacsorázni, vagy ha ki is megyünk, akkor kussba kell ülnünk egész végig, mert jajj egy ember elment a házunk előtt, nem hallhatja meg, hogy szoktunk kommunikálni egymással??
Persze amikor ő ordibál itt velünk, meg a saját gyerekeire olyanokat mond, hogy here, selejt, szemétláda, stb. meg a férjét azzal gyanusítgatja, hogy biztos megcsalja, csak mert nem fordul a gyerekei ellen, amikor az anyjuk idiótaságokon veszekszik már megint velük, az is kihallatszik az utcára, de az nem baj. Ha viszont mi tök általános dolgokról beszélni merünk a saját kertünkben, akkor már egyből mondja, hogy az egész környék minket hall, mekkora szégyen ez..
Miért kell állandóan veszekednie mindenért? Komolyan mondom, amikor ő nincs itthon, olyan békesség van itt, de ahogy hazajön, már mindenkinek szar kedve lesz, mert akármit csinálunk, csak azt hallgatjuk, hogy itt káromkodik, mert már megint elrontottunk valamit..Hogy lehet ilyen valaki?
Szerintem anyádnak magyon agyára ment a monotonitás az hogy mindig itthon van takarit vagy hogy állandóan melózik...
Ki kéne kapcsolódnia vigyétek el szerintem wellnesezni ahol kipihenheti magát vagy menjetek strandra ,vagy ami kikapcsolja mert szerintem nagyon belefáradt már a mindennapi gondokba amit családon belül vezet le, macskakajásat nem értem és azt se hogy miért qrvaanyázik családon belül ....
k***a anyázik az anyád? meg kell mondani, hogy "nem is tudtam, hogy felcsaptál prostinak."
ha kint beszéltek és elkezd miatta ordítozni, akkor meg rá kell szólni, hogy őt meg a fél város/falu ha titeket csak a környék.
amúgy füldugó mindenkinek, majd ha kérdezi, hogy miért van bedugva, megkell mondani neki, hogy az ordítozása miatt ha nem viselitek akkor halláskárosultak lesztek.
végső esetben száját betömni és hozzákötözni valamihez.
aztán lehet, hogy csak hiányzik neki a faterod bréje.
Az én anyum is ilyen kaliberű,hasonló kirohanásai vannak.
Bár a macskás dolgot nem értem,nekünk szobacicáink vannak ugyan, így felemeltem a szemöldök mikor olvastam. Miért lenne fertőző egy. Becsomagolt állateledel,olyan mintha konzerv lenne.
Nálunk is pitiáner dolgokon szokta felhzni magát, pl lát egy szem morzsát a konyhaasztalon ,már üvölt mint a sakál.
Már a környezete is látja,hogy valami nem stimmel vele. Régen is hamar ingerült.lett,de valami megváltozott.
Én besokkaltam, és két héten belül el is költözök tőle végleg,bár lehet 21évesen amúgy is itt az ideje.Igaz nem lesz sok pénzem suli miatt,de ha tovább kellene maradnom,biztos beleőrülnék.
Vannak jó,jobb napok is ugyan, de nem lehet elfelejteni a azokat a napokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!