Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged felmondani...

Anyám nem enged felmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.

2017. aug. 3. 05:08
 61/103 anonim ***** válasza:
61%
"hogy sok az otthon lébecoló csitri, aki védi a maga fajtáját. Majd ha gyereket nevelnek 17 éve, rá fognak jönni, hogy milyen önzöen is viselkedtek valójában. " - Akciós a jövőlátó kristálygömb a madarasteszkóban?:)
2017. aug. 3. 14:14
 62/103 anonim ***** válasza:
16%
Már megint itt járt valami pontozós idióta. Csak tudnám, mi alapján szelektálja a válaszokat. Elképzelni nem tudom, hogy lesz két ugyanolyan válasz közül az egyik 23%-os, a másik meg 84%.
2017. aug. 3. 14:16
 63/103 anonim ***** válasza:
20%

"De ne mondja már nekem senki hogy 1 havi diákfizu húzza ki a gödörből."

De azt se mondja senki, hogy 3 hét diákmunkába bele kell halni.

2017. aug. 3. 14:17
 64/103 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi a gond, hogy monoton? Milyen másik munkára gondoltál? Hát én engedném a gyereknek, hogy felmondjon, de akkor ne velem vetesse meg az extra dolgait. Egyébként nem csak 15 napot lehet havonta dolgozni 18 év alatt??
2017. aug. 3. 14:27
 65/103 anonim ***** válasza:
69%

#64, még mindig nem a diákmunka itt a fő probléma, hanem a gyereke alapvető jogait elvitatni merészelő szülő.

(munkaviszonyt egy ember Magyarországon szabad akaratából létesít és mond fel - alapjog)

2017. aug. 3. 14:27
 66/103 A kérdező kommentje:
Látom sok itt a rosszakaró. Tehát nem a munka büdös szimplán aktív ember vagyok aki nem tud 1 dolgot csinálni 8 órán keresztül 2. Utálom a fizikai munkát inkább szellemi téren vagyok jobb és jobban szeretnék egy olyan munkát ahol gondolkodni kell es nem agyhalottat játszani. 3. Szeretném a nyaram kiélvezni amíg van olyan nagy dolog ez? 4. Nem létfontosságú a pénzem keresnek ők eleget;) de sajnos szüleim is rosszakaróak mint a legtöbb mert azt hiszik hogy azt kell dolgozni amit utálnak... Felmkndtam amugy és erre szüleim bevágták hogy 18 eves korormra kidobnak és mindent megvonnak.... jó kis élet ez....
2017. aug. 3. 14:30
 67/103 anonim ***** válasza:
29%
De akkor miért gyári munkára jelentkeztél?? Egyébként meg kidobhatnak 18 évesen, valószínű, ha sok pénzt keresnek, azt akarják, hogy megtanuld te is, mi a munka.
2017. aug. 3. 14:33
 68/103 A kérdező kommentje:
Ami vicces hogy a munka előtt (pár hete) jóba voltunk es elajándékoztak extrákkal stb. mint kedves szerető szülők aztán felhoztam hogy kipróbálnám csak erre mégjobban szerettek most meg hogy elmondtam ezt nekik hogy felmondtam olyan mintha embert öltem volna.... miért voltam kíváncsi és miért akartam kipróbálni ezt a szutykot most emiatt vagyok velük rosszba..
2017. aug. 3. 14:34
 69/103 A kérdező kommentje:
Tehát nem köteleztek munkára előtte és egy szóval nem említették a munkát hogy csináljam muszájba amíg fel nem akartam mondani..
2017. aug. 3. 14:36
 70/103 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, vannak ilyen szülők, akiknek az a fixa ideája, hogy amit a gyerek elkezd, azt végig is kell csináltatni vele, ha a fene fenét eszik is, mert ez neveli. Csak azt felejtik el, hogy ez már rég nem az a világ, ahol valaki belépett egy munkahelyre 14 évesen, és onnan ment nyugdíjba, amikor ez a nevelés lehet, hogy még tényleg hasznos volt.

Aztán ha a gyerek nagy korába valahogy mégse hálás érte, akkor csak mekegnek meg makognak, hogy "de én csak jót akartam...."

2017. aug. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!