Mennyire igaz ez mennyi az igazság alapja? Addig örüljek míg van anyám apám? Addig örüljek míg ők vannak mert az idő gyorsan halad és gyorsan jön a halál?
Figyelt kérdés
1 nap arra kelek fel,hogy ők nincsenek már ? Ilyen gyorsan meghalhatnak elveszíthetem őket ?2017. aug. 2. 17:19
1/8 szántóvető válasza:
hát valahogy így.nyilván nem vesztettél még el senkit,azért csodálkozol ennyire.
2/8 szenes43 válasza:
Amennyiben nincs még önálló életed akkor tényleg imádkozz hogy minél tovább éljenek a szüleid.
3/8 kikkina88 válasza:
Igen.ilyen gyorsan eljohet.ha 20 ev mulva lesz is gyorsnak fog tunni mivel egyik nap meg veled lesz a masikon mar nem.erre nem lehet felkeszulni ezert gyors lesz.irigylem azokat akiknek meg el az anyukajuk.nekem nagyon hianyzik h mar nem tudom ot felhivni v elmenni hozza.8an lesz 2 honapja h meghalt.beteg volt de erre akk sem lehetett felkeszulni.igy vagyunk beallitva.mindig szuksegunk lesz a szuleinkre.jah es nem gyerekkent irom ezt hanem 2 csalados edesanyakent 29 eves vagyok.6 eve elek kulon haztartasban.
4/8 A kérdező kommentje:
kettes már nem lakok otthon. Miért,hogy ha már elköltöztem akkor kevésbé fog fájni a hiányuk vagy nem is fog fájni ? Mire gondolsz ?
2017. aug. 2. 18:54
5/8 anonim válasza:
igen, ez igaz
addig jó az embernek
màr ha egyikük nincs az is rossz (én tudom mert apám 11 éves koromba meghalt)
6/8 szenes43 válasza:
Valamivel jobb neked hogy külön laksz. A szeretteink elvesztése egy óriási űr mert hiányoznak. Már 35 évesen külön éltem mikor a szüleim meghaltak. Édesanyám temetésén leültettek mert olyan mélyről tört fel a zokogás hogy állni sem bírtam. Vasárnap még kávét melegített nekem s szerdán jött a telefon hogy meghalt.
7/8 anonim válasza:
Igen sajnos ez ilyen, tényleg bármikor jöhet, dédmamám 90 fölött van, nagymamám 2, férje 54 évesen meghalt, nagybátyám is asszem 56 volt, az anyja még él, ez teljesen véletlenszerű.
8/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm szülei vitték az egyik nagypapát kórházba vizsgálatra, az apuka vezetett, rosszul lett, átment a másik sávba, mind a hárman helyben meghaltak..
A lány egy pillanat alatt árva lett a 2 testvérével akik közül az egyik kismama volt ráadásul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!