2/19 A kérdező kommentje:
Mindennel.
2016. júl. 19. 22:50
3/19 anonim válasza:
A halál pillanatában, a halál kapuján való átlépéskor tárul fel a lét értelme.
4/19 anonim válasza:
Talán. Téged érdekelne akkor még az igazság bármivel kapcsolatban is, mert én megmondom őszintén, hogy engem nem, mikor már jól le.szoptam magamat az életben .
5/19 anonim válasza:
Ha az életedben nem jössz rá az "igazságra" akkor a halálod után sem fogsz.
6/19 anonim válasza:
Van rá esély, hogy halálod pillanatában megtudd az igazságot. De halj meg, mielőtt meghalnál, és akkor biztosan tudni fogod az igazságot!
7/19 anonim válasza:
bizony, ahogy a 6-os írja - ezeket szolgálták a tradicionális beavatási szertartások. "Haljatok meg még életetekben, kedves tanítványaim" - mondta a zen mester
8/19 anonim válasza:
Már aki...
Ha van túlvilág, én halálom után megtudom, hogy tévedtem, mikor az életemben nem hittem benne.
Ha nincs túlvilág, akkor soha nem fogja megtudni az, aki hitt benne.
9/19 anonim válasza:
dubitus. Máshol láttam, tudsz a bennünk lakó Istenről. Akkor miért degradálod a halál pillanatát egy ilyen kérdésre, 'van-nincs nahát, ejnye, tévedtem'? Ha bennünk van az Örökkévaló - miért nem érdekes, hogy esendő, gyarló életemet elhagyva Hozzá érkezzem?
Plótinosz a halála előtti pillanatokban mondta: 'Megkísérlem a bennem lakó istenit visszavinni a világmindenségben lakozó istenihez.'
10/19 anonim válasza:
Pál apostol mondta:"Most tükör által homályosan látunk. Akkor majd színrőlszínre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!