Ha a szövetségi kormányok annyira titkolják az ufok és idegen lények létezését, akkor egyáltalán lesz rá lehetőség hgoy egy nap, megtudjuk azt az igazságot ami a lepel alatt van?
Milyen "szövetségi kormányok"-ra gondolsz?
Sok állam van, amelyik egyik gazdasági/katonai/politikai szövetségnek sem tagja.
Amennyiben lenne tudomásuk idegen lények jelenlétéről, függőségük hiányában nyugodtan a világ tudomására hozhatnák.
Nem teszik.
Azért, mert nincs mit...
Nincs az a kormány ami képes vissza tartani,
egy ilyen mértékű jelenséget!
Én nem igazán hiszek abban, h ide járnak a reptoidok,
meg a nem tudom, h milyen lényekről olvasni mostanság,
de tény, h feltűnően humorosan állítanak be mindent,
ami ezzel kapcsolatos!
Persze annak tudatában teszik mind ezt, h ők maguk mondják ki, h annyi mindent nem ismerünk még a világegyetemről!
S, ami még ad egy kis okot a töprengésre az az, h
mai napig csak sejtéseik vannak a tengerek legmélyéről!
Hát, szerintem két lehetőség van. Az egyik az, hogy előbb-utóbb elárulják, elismerik nyíltan, saját maguk, ami majd történhet akár a közvélemény nyomására is.
A másik pedig az, hogy maguk a jó indulatú földönkívüliek fognak lépni ez ügyben, a mi érdekünkben, és ők fedik majd fel magukat nyilvánosan. Ezáltal, ha ez így fog történni, akkor minden eddigi elhallgatott, elhazudott dolog nyilvánosságra fog kerülni, nemcsak az idegenekkel kapcsolatban.
Ha belegondolunk egy kicsit, függetlenül ettől a témától, a történelmünk, az egész emberiség történelme tele van hazugságokkal; ez az egész világrendszer hazugságoknak a tömkelegére épül, és ennek egyszer vége kell, hogy legyen, akármilyen áron és módon. Akár egy harmadik világháború árán is, de lehet, hogy maguk az idegenek fogják megakadályozni ennek a kitörését, és ahogyan fentebb írtam, végre felfedik magukat, minden kétséget kizáróan, és egyben eljön majd egy szebb kor is a Földön. Már alig várom, így legyen!
Mára már kiderűlt a titok az ufókkal kapcsolatban.... E katona, akinek anni bejárása volt az 51. körzetbe, kitálalt pár éve...
Csak mos sajátos helyzet állt elő....de a fiam, aki szakértő az ufó témában azt mobdta, hogy ők fogják megakadályozni a 3. világháborút!!!
Hála értük, mert hiszek ebben (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!