A végső igazság a mai értelmezésünk szerint az hogy történt valami egyszer régen, amiből lettünk mi: gondolkodó valamik amik próbálják a létezésüket megmagyarázni különböző vallásokkal,tudományos vizsgálatokkal és filozófiai módszerekkel.
Nincs olyan hogy isten aki kedve szerint alakítja a világot, nincsenek földönkívüli lények akik beavatkoztak a föld nevű bolygó történelmébe azzal hogy megalkották az emberi tudatot.
Szabad akarat van ami az univerzum egyetlen és megcáfolhatatlan törvénye. Erre épül az evolúció is, hiszen minden létező dolog úgy alakítja az "életét" hogy neki, és az utána következő generációknak jó legyen.
Ha a mai létezésünk alapját akarjuk megtudni az mindenképpen a Nap. Minden erre épül.
Ahhoz, hogy továbblépjünk a létünk megválaszolásához, okosan kell használnunk először a bolygónk erőforrásait utána a naprendszer végül a galaxis erőforrásait. (Kardasev-skála).
Szoktam volt mondani, hogy minden jó valamire
Az előttem szóló "egyetemi tanár" kirukkolt az aduászszal,hogy szabad akaratunk van. Hát most,hogy áradnak befelé a migránsok, hát ez aztán FÉNYES bizonyitéka ennek.
Köszönöm, hogy "meghallgattak". Csak ennyit akartam mondani.
Halálunk után már nem mindegy?
Lehet hogy türelmetlen vagyok,de az igazságot most kell megtudni...
nem vagy türelmetlen 15, a haláról az életben kell tudni, csak itt tudunk felkészülni a halál kapuján való TUDATOS átlépésre.
József Attila:
Az meglett ember, akinek
szívében nincs se anyja, apja,
ki tudja, hogy az életet
halálra ráadásul kapja
s mint talált tárgyat visszaadja
bármikor - ezért őrzi meg,
ki nem istene és nem papja
se magának, sem senkinek.
"Nem leszel mindenttudó. Adj magadnak egy esélyt, és úgy tervezd meg a következő életed, hogy nem tartod magad mindenttudónak. Ám igen, szembe nézel tetted másokra való hatásával. Magadra nézve is. Másokra nézve is"
Kicsit pontosítanám:Így tervezd meg a MOSTANI életedet...mert NINCS másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!