Mi a véleményetek a cikkről? Végre megtudjuk az igazságot a szlovákok történelméről.
2011. márc. 9. 11:20
1/11 anonim válasza:
Az ilyet nem lehetne a humor rovatba?
Amúgy ez valami eltorzult farokverseny mélymagyar körökben, hogy azt firtatják, melyik ország "hány éves"?
2/11 anonim válasza:
Úgy néz ki, hogy amit szabad Slovensko-nak, nem szabad a kismagyarnak.
3/11 A kérdező kommentje:
A humor rovatba akartam, de nem találtam meg elsőre.
2011. márc. 9. 11:30
4/11 anonim válasza:
Csak szerintem ovis szint egy másik népet már-már ipari szinten csúfolni?
5/11 A kérdező kommentje:
Te majdnem mindig megtalálsz, amikor egy kérdést teszek ki, bármilyen témakörben.
Valami transzcendens kapcsolat lehet köztünk.
2011. márc. 9. 11:53
6/11 anonim válasza:
"Csak szerintem ovis szint egy másik népet már-már ipari szinten csúfolni?"
Én meg azt nem értem, hogy az miért jó, amikor saját magunkat fikázzuk és próbáljuk minél nevetségesebbnek feltüntetni...
7/11 anonim válasza:
"Én meg azt nem értem, hogy az miért jó, amikor saját magunkat fikázzuk és próbáljuk minél nevetségesebbnek feltüntetni..."
Én meg azt nem értem, hogy miről beszélsz és, hogy tartozik ide.
8/11 Dick Esmen válasza:
Én meg azt nem értem hogy mért nem hozzák már ki a pizzát!
9/11 anonim válasza:
Tényleg az USA csak 235 éves, hú de szar. (Mondjuk tényleg az!) De attól még gazdaságilag és katonailag is megeszi reggelire Magyarországot az ezer évével együtt. Most ez ugye, nem merjünk szarok lenni kategória? Én csak tényeket közöltem.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg épeszű ember ezen röhög egy jót és köszöni szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!