Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged felmondani...

Anyám nem enged felmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.

2017. aug. 3. 05:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
37%

67 százalékos, látszik hogy te is egy kisgyerel vagy.

Megnézném, ha a te fiad döglene otthon állo nap, miközben te megszakadsz, hogy legyen mit ennetek, akkor is igy vélekednél,e, hogy "jaj én vállaltam, hadd tespedjen a gép elött, nehogy egy szalmaszálat is keresztbe kelljen tennie".

Ha viszont felnőtt vagy, akkor nagyon szomoru hogy igy gondolkodsz.

A gyerekeknek is vannak kötelességeik, bármilyen furcsa, pláne, ha maholnap már nagykoru.

2017. aug. 3. 11:43
 42/103 anonim ***** válasza:
56%

Utolso ezt benezted mert egy kiskorunak pont Nem kotelessege penzert dolgozni. Jogi ismeretek ulj le egyes. Azt meg ki mondta hogy nem segit otthon??? Szeretem mikor tul toljak itt ezt kotelwsseg dolgot.

Amugy anyuka buszke lehet magara ha a 17 evese havi fizujara szorul

Masreszt nem ettol lesz valaki felelos felnott h egy gyarban rohad kislorukent.

Agyamra megy a sok megkeseredett hulye.

2017. aug. 3. 11:49
 43/103 anonim ***** válasza:
68%
#42, már megválaszolták... tudod, egyetlen gyerek sem tehet arról, hogy milyen szülőket dobott neki a sors, ezen gondolkodj el.
2017. aug. 3. 11:54
 44/103 anonim ***** válasza:
23%
43-as, nyilván morális kötelességröl beszél a családja irányába. egyébként meg jogilag annak kötelessége ma Magyarországon dolgozni, akit közmunkára ítéltek. Szóval anyának, apának sem az. Szóval jogi ismeretek, ülj le, egyes.
2017. aug. 3. 11:54
 45/103 anonim ***** válasza:
73%

#45, a gyerekét viszont KÖTELES eltartani a nappali középiskolai tanulmányai befejeztéig (de max a 20. életéve betöltéséig) minden egyébre tekintet nélkül. (később már csak részben és feltételekkel)

Ha már jogászkodni akarsz...

2017. aug. 3. 11:58
 46/103 anonim ***** válasza:
22%
#46 és volt ilyenröl szó, hogy nem tartja el? Sehol nem látom. Vagy csak terelni akarsz, mert beleszaladtál a saját hülyeségedbe.
2017. aug. 3. 12:04
 47/103 anonim ***** válasza:
75%

# 47 össze vissza beszélsz már azt se tudod hogy vágd ki magad :)

Előbb kötelesség, majd hirtelen csak morális, de mégsem az jogilag de azért nekem ülj le egyes :D hűhaaaa

Amúgy te most mit akarsz ezzel az egésszel?

Ha valaki diákként gyárban rohad az majd tuti milyen felelősségteljesn ember lesz, aki meg nem az meg egy munkakerülő? Mind te tényleg ilyen szinten egyszerű vagy? (Ne válaszolj, igen az vagy). Mondom mindenzt úgy hogy diákként tescoztam éjjelente saját akaratomból, és eszembe nincs erre verni magam. Hála az égnek nem ez lett életem fő műve....

Ha meg már felelősség, meg ilyenek, akkor jobban örülnék neki ha a gyerekem erőt vesz magán és a nyár egy részét nyelvsuliban tölti tanulással, nyelvvizsgát szerez, mert nagyobb hasznát veszi majd az életben mintha 8 elemit végzett hülyék köztt rohad egy hülye gyárban ahol friss húsként majd még ki is kezdik (gondolom én).

De hát kinek mi az érték ugye? Valakinek az ha a belét kidolgozza teljesen értelmetlenül, valakinek meg az ha az értelmesre törekszik.

2017. aug. 3. 12:13
 48/103 anonim ***** válasza:
36%

A válszokból nagyon jól látszik, hogy akik vasra akarják verni az anyát, mert 3 hétre elküldi a majdnem felnött gyerekét dolgozni és aki más véleményen van, azt lepontozzák és nekiesnek, azok az elkényeztetett 16-20 éves fiatalok, akiknek büdös a munka és mástól várják a sültgalambot. Akik meg akarnak halni, ha 6-nál több órájuk van a suliban és fel vannak háborodva, ha a tanár meg meri kérdezni, hogy miért nincs kész a házija. Mert a jogaival tisztában van, de a kötelességeire szarik rá. Van egy rossz hírem nektek, ha felnötök, nagyon pofára fogtok esni, mert ha enni akarsz, dolgoznod kell. A fönöködnek meg ha jössz a jogaiddal anélkül, hogy a kötelességedet elvégezted volna, kivág, mint a sz@rt. ez csak azoknak szól, akik szerint nekik csak jogaik vannak kötelesség nélkül. Többi fiatalnak tisztelet!

Lehet lepontozni.

2017. aug. 3. 12:13
 49/103 anonim ***** válasza:
85%
#47, el kellene olvasni tán a kérdést: "és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra"
2017. aug. 3. 12:16
 50/103 anonim ***** válasza:
74%

76%-os ez a sok marhaság hgy jön már ide te atya úr isten....

Én meg tudod mit látok sok válaszon? Csak az az érték és a munka ha a bele kilóg annak a tizen évesnek. Annyi fajta diákmunka van már, főleg ha nem egy faluban lakik valaki, de milyen érdekes opcióként fel nem merül egyikőtökben sem hogy akkor keress valamit ami jobban tetszik...ááááááá dehogy, lógjon csak ki a beled, mert akkor vagy ember. Pfejjj hányni tudnák tőletek úgy ahogy vagytok. És nem nem vagyk gyerek már, de reméélem hogy az én gyerekem majd soha nem kényszerül ilyen közegben ilyen munkát végezni. Ettől lennék rossz ember? Kétlem.

2017. aug. 3. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!