Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.
Ne mondd mar, hogy nem birsz ki par hetet. A csaladod ra van szorulva amugyis, miert ne segitenel?? Valld be, lusta vagy es csak a te erdekeiddel torodsz.
Ajjaj mi lesz veled felnott korodban...
2017. aug. 3. 09:05
22/103 anonim válasza:
Ha valóban szükséges a pénz, akkor bird ki ezt a pár napot, vagy úgy mondj fel, ga tudsz mashol kezdeni....
Ha annyira nem létfontosságú a lové, csak a szüleid "leckéztetni" akarnak, akkor beszélj velü, hogy szeretned kicsit elvezni a nyarat....
Es hogy felnött korban ne kerülj ilyen helyzetbe tanulj, hogy ezt a melót el kerüld.
2017. aug. 3. 09:07
23/103 anonim válasza:
Anyukádnak gratula!
Így kell nevelni a gyereket!
Sokan azt hiszik az a nevelés, ha mindent megengednek a gyereknek, van hol aludni és kap enni!
Egy 17 éves még irányításra szorul és jobb ha megtanulja, hogy kötelességeket is vannak nem csak jogok!
Ha a családnak szüksége van a pénzre, akkor eszedbe sem szabadna jutni, hogy nem dolgozol, csak azért mert nem tetszik!
Majd szeptemberbe, ha kell fizetni a sok dolgot az iskolába, akkor szégyenérzet nélkül állnál oda a szüleid elé pénzt kérni?
2017. aug. 3. 09:07
24/103 anonim válasza:
Úgyis le leszek pontozva, de én is dolgoztam gyárban, és nem a gyári munkával volt a baj hanem hogy kikészítettek az emberek a hülyeségükkel, hátbatámadtak piszkáltak stb. Lehet érzékenyebb vagyok de én sem bírtam. Meg egyébként nem csak gyári munka van, elmehetne máshova is, de azért ráerőltetni valakire valamit amit nem akar elég bunkóság. Eddig is megoldotta 17 éves korig az ellátást most miért nem? Egyezzetek meg, hogy ne végig mert akarsz pihenni is, de a feléig mondjuk dolgozz így kapsz is valamennyit
2017. aug. 3. 09:27
25/103 anonim válasza:
Nem kell izgulnod, itt csak az van lepontozva, aki az anyukának ad igazat.
Aki a 17 évesnek ad igazat, attól csendben megkérdezném, hogy amihez neki joga van, ahhoz az anyukájának is van joga?
Igaz a gyerekért felelőssel tartozik a szülő, de ha a gyerekét akarja felelősségre nevelni, akkor az már felháborító.
2017. aug. 3. 09:35
26/103 anonim válasza:
Én sem ertem miért kellene ott maradnia ha rosszul érzi magát. Még fiatal. Nem ő a családfenntartó. Én is melóztam olyan helyen ami már szenvedes volt es egészségügyi problémáim lettek. Én is próbáltam húzni az időt. Nem ment kiléptem. Utána nemsokkal találtam más helyet.
Az aki a kérdező anyját szidja... no komment.
2017. aug. 3. 09:37
27/103 anonim válasza:
Milyen felelősségre?? Annyira utálom ezeket, ha valahol nem érzi valaki jól magát miért kéne ott maradnia?? Az anyuka is, ha tanult nő, bár nem hiszem hogy az, mert akkor több pénzt kapna és nem a gyereke fizetését venné el, akkor nyilván szereti a munkáját amit csinál, és azért tanult hogy olyan helyen dolgozzon ami neki tetszik. anyukám is ezerszer váltott munkahelyet, pedig neki csak érettségije van mert utálta a munkahelyét, és depressziós lett. Szóval akkor a gyerek miért ne válthatna? Főleg hogy egész évben suliban van, van 3 hónap szünete de sokan még ígyis dolgoznak az augusztus legalább hadd legyen már szünet, amit ki tud pihenni. Nem kell álszentnek lenni, más is ezt tenné.
2017. aug. 3. 09:46
28/103 anonim válasza:
Olyan sok diákmunka van. Próbálj ki mást,de ne anyád miatt,hanem magad miatt. Azt a pénzt úgy is magadra költöd,a tiéd, jogod van olyan diákmunkát választani ami neked tetszik. Bár
2017. aug. 3. 09:47
29/103 anonim válasza:
"Aki a 17 évesnek ad igazat, attól csendben megkérdezném, hogy amihez neki joga van, ahhoz az anyukájának is van joga?" - csendben megválaszolnám, hogy NINCS. Ugyanis az anyja akart gyereket, ő vállalt szabad akaratból, a Kérdezőt nem kérdezte senki.
2017. aug. 3. 09:53
30/103 anonim válasza:
30: a csalad nem egyiranyu utca, az egy szovetseg, amelynek minden tagja segiti azt, aki epp raszorul. Ha a gyerek szorul ra, akar felnottkent is, akkor a szulo a gyereket, ha a szulo szorul ra, akar idosen, akar betegen, akkor a gyerek a szulot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!