Anyám ránk nyitott. Ti mit szólnátok?
17 éves vagyok, a barátommal(24/F) 2,5 éve vagyok távkapcsolatban. Havonta találkozunk 1-1 napokra, így nyáron pedig hetente. Én nem nagyon mehetek hozzájuk, szinte csak ő ide, és együtt alvásról szó sem lehet.
Nemrég voltunk nyaralni, és anyum valamiért megengedte, hogy velünk jöjjön, és még azt is, hogy együtt aludjunk. Nem történt meg, de azon kívül esténként és reggelente volt minden, anyám pedig egyszer ránk nyitott, és konkrétan pont azt látta, ahogy szájjal elégítem ki a barátomat, tehát elég kínos. :(
Azóta nem nagyon beszéltem anyámmal, ő nem szólt semmit, de még sem hagy nyugodni a gondolat, vajon most mit gondolhat? Olyan bűntudatszerű érzésem van, de mégis jogosnak érzem, hogy kicsit kihasználtuk ezt a pár napot együtt...
Szülők, ti mit gondolnátok?
Ugyan már, 2,5 éve vagytok együtt, nehogy már csak kezet legyen szabad fognotok.
Anyud meg ismerhetné a kopogás fogalmát :)
Pár nap múlva átmegy rajta, hogy a pici egyetlen kislánya mégsem annyira pici, addig viszont lesznek kínos csöndek. :) Próbáld meg megbeszélni majd vele!
"Ti mit szólnátok?" - ha én lennék a benyitó? Azt, hogy "bocsi!" :)
"Azóta nem nagyon beszéltem anyámmal, ő nem szólt semmit, de még sem hagy nyugodni a gondolat, vajon most mit gondolhat?" - szerintem semmit, pont azt csináltátok, ami ebben a korban teljesen normális.
Én egy dolgot nem értek,ha volt minden akkor miért épp a lényeg maradt ki?
Ez már nem számít igazi szüzességnek,azért ezzel ugye tisztában vagy?
Furák nekem a mai tinik. 😰
Szülő vagyok,de még csak 2 éves a fiam.
Azért igy is válaszolok.
Szerintem anyád is nagyon zavarban van a látottak miatt,ezért jobb ha nem is beszéltek a dologról.
Egyébként meg nyilván ő is tudta,hogy nem társasozni fogtok,ha már végre ennyi idő után együtt aludhattok.😅
A párod már felnőtt férfi,anyád pontosan tudja hogy neki bizony vannak szükségletei.
Te sem vagy már igazán gyerek,de még iszonyú fiatal vagy és naiv,ezért nem engedte eddig az együttalvást.
Most valószínűleg azt gondolja,hogy már túl vagytok mindenen,de szerintem nem kell magyarázkodni hogy csak ez meg az volt,már úgyis mindegy.
Ha felhozza a témát,akkor beszélj róla,de én magamtól nem kezdenék bele,mert szerintem semmi értelme.
Teljesen egyértelmű a helyzet.
Ne legyen bűntudatod,hisz már nem vagy annyira kislány.
Viszont légy okos ezentúl és ne okozz anyádnak kellemetlen meglepetéseket (pl. baba).
#5, Azért a lényeg maradt ki, mert a barátom szigorúan tartja magát ahhoz, hogy csak akkor történhet meg, ha betöltöm a 18-at, és direkt nem hozott óvszert, mert "nem számított arra, hogy kelleni fog". Én sem értem :D
Másrészt pedig félt, hogy hangosak lennénk, így is próbáltunk minél halkabbak lenni...
#5-ös vagyok.
Nem értem a barátodat,már nem bünteti a törvény azt ha 18 év alattival teszi.
14 év felett,beleegyezéssel nem büntethető.
Egyébként a ti dolgotok hogy hogyan csináljátok,csak ez olyan fura.
Azért remélem a barátod is kielégít téged, mert ha nem, akkor elgongondolkoznék, hogy miért csak az kell neki, hogy neki jó legyen.
Na de, hogy érdemben is szóljak valamit hozzá. Először is kopogni kellene anyukádnak, és akkor már sem lenne kellemetlenség. Amúgy meg ne hozd fel a témát, ha ő felhozza, akkor dumáljátok meg és ennyi. Bár szerintem ő sem buta nő, hogy ne gondolta volna, hogy 2 és ½ év után még mindig csak csókolóztok maximum. Az ő idejében sem voltak különbek a szerelmes párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!