Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám ránk nyitott. Ti mit...

Anyám ránk nyitott. Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátommal(24/F) 2,5 éve vagyok távkapcsolatban. Havonta találkozunk 1-1 napokra, így nyáron pedig hetente. Én nem nagyon mehetek hozzájuk, szinte csak ő ide, és együtt alvásról szó sem lehet.

Nemrég voltunk nyaralni, és anyum valamiért megengedte, hogy velünk jöjjön, és még azt is, hogy együtt aludjunk. Nem történt meg, de azon kívül esténként és reggelente volt minden, anyám pedig egyszer ránk nyitott, és konkrétan pont azt látta, ahogy szájjal elégítem ki a barátomat, tehát elég kínos. :(

Azóta nem nagyon beszéltem anyámmal, ő nem szólt semmit, de még sem hagy nyugodni a gondolat, vajon most mit gondolhat? Olyan bűntudatszerű érzésem van, de mégis jogosnak érzem, hogy kicsit kihasználtuk ezt a pár napot együtt...

Szülők, ti mit gondolnátok?

2017. júl. 30. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Meg johogy nem volt rajtad a felcsatolhato kuki, amikor anyud bejott. :D
2017. júl. 31. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Anyád csak magára vethet, hogy kérdés nélkül rátok nyit, amikor ott van a kanod. Ebből majd remélhetőleg tanul.
2017. júl. 31. 00:41
 13/15 1112 ***** válasza:
16%
Hát,csak annyit,hogy remélem,nem csúszik be idő előtt az unoka; mégmielőtt megteremtenétek az egzisztenciátok.
2017. júl. 31. 00:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13-as ugyanmár... Mért lenne gyerek már rögtön? Azért, mert fiatalok? Attól még lehet eszük és tudnak védekezni!

Vagy te csak akkor szexelsz, amikor gyereket csináltok?

És ha elolvastad volna rendesen, amit a lány írt, akkor láthattad volna, hogy eddig csak orális szex volt köztük, rendes behatolás nem. Így pedig nehéz gyereket csinálni.

2017. júl. 31. 01:05
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
Eléggé kellemetlen szituáció. Ha anyukád megengedte az együttalvást, akkor számíthatott volna rá, hogy nem csak aludni fogtok. Fiatalok vagytok hormon túltengéssel. Barátodtól nagyon aranyos, hogy betartja az ígéretét, de ahogy látom, ezt már nem fogja sokáig bírni. :-) Anyudnak hagyj egy kis időt, hogy feldolgozza a dolgokat. A lánya felnőtt nő. Nehéz ezt egy anyának feldolgozni, elfogadni, hiszen neki mindig a kisbabája maradsz. Remélem ezentúl kopogni fog mielőtt belép abba a helyiségbe, ahol a barátoddal tartózkodsz.
2017. júl. 31. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!