Anyám ránk nyitott. Ti mit szólnátok?
17 éves vagyok, a barátommal(24/F) 2,5 éve vagyok távkapcsolatban. Havonta találkozunk 1-1 napokra, így nyáron pedig hetente. Én nem nagyon mehetek hozzájuk, szinte csak ő ide, és együtt alvásról szó sem lehet.
Nemrég voltunk nyaralni, és anyum valamiért megengedte, hogy velünk jöjjön, és még azt is, hogy együtt aludjunk. Nem történt meg, de azon kívül esténként és reggelente volt minden, anyám pedig egyszer ránk nyitott, és konkrétan pont azt látta, ahogy szájjal elégítem ki a barátomat, tehát elég kínos. :(
Azóta nem nagyon beszéltem anyámmal, ő nem szólt semmit, de még sem hagy nyugodni a gondolat, vajon most mit gondolhat? Olyan bűntudatszerű érzésem van, de mégis jogosnak érzem, hogy kicsit kihasználtuk ezt a pár napot együtt...
Szülők, ti mit gondolnátok?
#13-as ugyanmár... Mért lenne gyerek már rögtön? Azért, mert fiatalok? Attól még lehet eszük és tudnak védekezni!
Vagy te csak akkor szexelsz, amikor gyereket csináltok?
És ha elolvastad volna rendesen, amit a lány írt, akkor láthattad volna, hogy eddig csak orális szex volt köztük, rendes behatolás nem. Így pedig nehéz gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!