Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok felvetné, hogy legyen nyitott a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, de mellette annyira hiányzik a szabadság érzése is. Nem vagyok szerelmes, de nagyon örülök hogy kapcsolatban vagyunk, és ez szerintem mindkettőnknek nagyon jó így. Szerintetek milyen reakcióra várhatok Tőle, ha felvetem, hogy legyünk nyitott kaocsolatban? Nem akarom megbántani, szakítani sem, megcsalni a tudta nélkül sosem tudnám, csak hiányzik a szabadság.
2010. márc. 29. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Utána már nem párkapcsolatban élnétek, hanem dugópajtások lennétek. Te nem szereted már őt, csak elhiteted magaddal. Nyugodtan mondjad meg neki, hogy már csak az együttlógás és a szex ami fontos benne, ha neki ez kevés, megbízható társra vágyik, döntsön ő a sorsotokról. Előbb-utóbb úgyis megcsalnád, ha ez a "szabadság" a vágyad. És előre is gratulálok mind a 23 gyerekedhez.
2010. márc. 29. 13:26
 2/13 Andrewka ***** válasza:
100%

Én eleve nem jönnék össze olyannal akit nem szeretek.

feltételezem te vag a fiú, gondolom óriási csalódás lenne a lánynak. Lényegében azt kéred tőle h amikor kedved van hozzá dughasd. Aki ilyenbe belemegy az már nekem nem is kellene. Bulizni, haverokkal lógni lehet kapcsolatban is, sőt kell is. Szexre meg legyen elég az az egy ember.

22/f

2010. márc. 29. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
kiherélném
2010. márc. 29. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nyitva van ám az ajtó, de nem a kapcsolatunk, úgyhogy mehet rajta kifele!
2010. márc. 29. 13:33
 5/13 anonim válasza:
100%
13:33 - Nem hiszem el, ember, pont ezt akartam írni!!:))
2010. márc. 29. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Én csak annyit mondanék:

"A szádat már kinyitottad, és ebből se lett semmi jó."

2010. márc. 29. 13:42
 7/13 A kérdező kommentje:

:D

De most komolyan ENNYIRE elítélendő ez?

csak őszinte szeretnék lenni...

2010. márc. 29. 13:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha tényleg őszinte szeretnél lenni, akkor mondd el neki, hogy már nem vagy szerelmes és másra vágysz. Ne húzzátok egymás idejét. Én nem viselném el, hogy a párom más ágyában élje ki a nagy szabadságigényét.
2010. márc. 29. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát először köpni-nyelni nem tudnék, de biztos, hogy nem mennék bele. Vagy normális kapcsolat vagy legyen vége. Ha ennyire hiányzik a szabadság, inkább szakíts vele, és éld ki magad.
2010. márc. 29. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
És téged az nem zavarna ha ő másokkal dugna?
2010. márc. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!