Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged felmondani...

Anyám nem enged felmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.

2017. aug. 3. 05:08
 71/103 anonim ***** válasza:
20%

Kerdező kérdem én megérte? 3 hetet eldobtál... most mit mondtak? 18 évesen mehetsz? Akkor mar nem 3 hét lesz....

En sajnálom, hogy a sok kisgyerek tanacsat fogadtad meg, es nem azoket, akik adtak valami ötketet .... pl bird ki 3 hetet, vagy keres mást.... de neg csak az en tanacsomat se, higy beszelj szüleiddel, hogy elvezni szeretned a nyarat... egy válasz attol még hasznos lehet, hogy a sok unatkozó kölyök lepontozza....

Sajnalom es sok sikert 18 utánra.....

2017. aug. 3. 14:58
 72/103 A kérdező kommentje:
Igen megérte mert kiélvezhetem a szabad nyaram :) és nem leszek életképtelen fogok dolgozni suli után csak olyat akarok amihez lesz kedvem is
2017. aug. 3. 15:05
 73/103 anonim ***** válasza:
64%
"... most mit mondtak? 18 évesen mehetsz?" - szerencsére a Kérdező láthatóan nem az ostobaságra hallgatott... mint például ez a mondat.
2017. aug. 3. 15:07
 74/103 anonim ***** válasza:
3%

Legyen ugy, de nem lesz egyszerű.....

Neked meg plane nem...

2017. aug. 3. 15:07
 75/103 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, biztosan nem lesz egyszerű - aki szerint manapság egyszerű az élet, az hazudik - viszont egy fontos lépést már megtettél azzal, hogy kiáltál a saját jogaid és érdekeid mellett és megtanultál NEM-et mondani... fontos dolgok ezek a mai világban, ha az ember nem akar örökké szenvedő lúzer lenni...
2017. aug. 3. 15:11
 76/103 anonim ***** válasza:
18%

"Igazad van, de az is lehet anyja döntése, hogy kaja nuku, takarítás nuku, ingyen lakás nuku!" - persze, MAJD MIUTÁN megszűnik a tartási kötelezettsége... túl sokat képzelnek magukról manapság a kedves szülők...

Csak mint a kedves gyerekek...a tartási kötelezettség kimerül abban hogy legyen neki meleg étel(nem, nem kedvenc, drága kaja meg pizza) legyen méretben passzoló ruhája(nem márkás, nem divatos, nem a gyerek ízlése a célnak megfelel a legolcsóbb turkálós is) és meleg víz meg fűtés.

De nem tartozik bele, az internet, a kábeltv, a zsebpénz, a márkás ruhák, a bulizás, az édesség, a mobiltelefon stb....

2017. aug. 3. 15:12
 77/103 anonim ***** válasza:
68%
#77, tegyük fel... és szerinted mit ér el ezzel egy szülő, aki tényleg ilyen sötét és korlátolt módon cselekszik, ahelyett, hogy belátná a saját álláspontja hibás voltát? Azt, hogy vénségére nem lesz senki, akitől egy pohár vizet kérjen?
2017. aug. 3. 15:15
 78/103 anonim ***** válasza:
19%
Jezusom.... remélem mindenki tudja mi lesz ebből 😂😂😂
2017. aug. 3. 15:17
 79/103 anonim ***** válasza:
4%
67%-os aruld mar el hany evesen, és hány gyerekkel a hatad mögötg osztod ennyire az eszt....
2017. aug. 3. 15:18
 80/103 anonim ***** válasza:
9%

#42, már megválaszolták... tudod, egyetlen gyerek sem tehet arról, hogy milyen szülőket dobott neki a sors, ezen gondolkodj el.

Pontosan, mint ahogy a szülő se tehet arról hogy neki milyen gyereket dobott a sors..ha azt állítod a gyereknek nem kell tisztelnie, szeretnie a szülőjét csak mert a szülője, akkor fordított esetben a szülőnek sem kötelessége szeretnie a gyerekét csak mert megszületett, közben meg lusta, bunkó ingyenélő, akinek csak jogai vannak de kötelessége egy sem. Pl ha te lennél a gyerekem akkor már ezerszer elátkoztam volna a napot mikor megfogantál.

Az én gyerekem tudja hogy mik a jogai, és mik a kötelességei is. És nálunk ez a kettő egyensúlyban van egymással. Azt is tudja hogy ha nem teljesíti a kötelességeit akkor a jogaitól is elköszönhet. Viszont ha megcsinálja a dolgait, esetleg szó nélküli plusszokat is, akkor még több jogot kaphat.

2017. aug. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!