Anyám nem enged felmondani mit tegyek?
Mert a jogaival tisztában van, de a kötelességeire szarik rá
Jah és tájékoztatásként a gyerek kötelessége ilyen korban: tanulni a lehető legjobban és besegíteni az ottoni házimunkában valamivel...kb ennyi. Erről meg egy szót nem írt a kérdező, tehát ezt a szép sablon monológot kár volt idepötyögni.
Ha meg neked nem tetszik hogy a kiskorúd hogy téged idézzelek csak a sült galamot várja, és nem kenyérkereső akkor ne szaporodj..Marha jó szülő lehet az ilyenből.
"Amugy anyuka buszke lehet magara ha a 17 evese havi fizujara szorul "
Mert nyilván nem kerülhet szar helyzetbe ha anya. Ő nem lehet beteg, őt nem rakhatják ki a munkahelyről, vagy kényszerülhet rosszul fizető helyre, ja és nem lehet hogy bármi jöjjön amit nem vett számításba, szóval tuti biztos az egzisztenciája- hiszen szülő csak az legyen aki jövőbe lát, és minden szarságot ki tud védeni előre.
Én gusztustalannak tartom azt a szülőt, aki a gyerekével együtt tartja fenn anyagilag a családot. Mert ha vagyonközösségben vagyok valakivel, akkor az az ő szabad döntése legyen, ne kényszer. Lehetőleg velem egykorú legyen. Nem megszülni akarom a társamat.
Nem, én soha nem voltam diákmunkán, mert Anyukám a béka segge alól feltornázta magát, és soha nem nyávogott, hogy nincs elég pénz, hanem dolgozott. Ha nem tetszett neki, mint itt, akkor váltott. De soha nem kellett félni, hogy baj lesz, vagy nem lesz befizetve számla. Ez lenne egy szülő dolga, legalább a nyamvadt 18 éves koráig tartsa el a gyerekét.
És 19 éves koromtól dolgozom. Meglepő, hogy nyári munkák nélkül is felfogtam, hogy felnőttként dolgozni kell.
30/N
Sajnos sokan nem értik, hogy gyerekek nem csak Pest megyében születnek, hanem Szabolcsban is.
Normális, sokat dolgozó családban is nagy segítség lehet a diákmunkával keresett pénz.
Mért kell egy magát anyának valló embernek azt a tanácsot adnia, hogy hazudj otthon, dolgozz úgy, hogy kirúgjanak.
És sajnos, ezekre a hsz-re megy a zöld kéz :(
Mért kell egy magát anyának valló embernek azt a tanácsot adnia, hogy hazudj otthon, dolgozz úgy, hogy kirúgjanak:
EZÉRT:
"Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok _de ő megtiltotta_(!) es azt mondta sulikezdésig mennem kell"
"Én gusztustalannak tartom azt a szülőt, aki a gyerekével együtt tartja fenn anyagilag a családot. Mert ha vagyonközösségben vagyok valakivel, akkor az az ő szabad döntése legyen, ne kényszer."
Akkor az anya, csak mert vagyonközösség van, mondhatja, hogy nem száll be? Istenem, hogy te mekkora egy ostoba p.csa vagy. Inkább menjél vissza sorozatot nézni, az való neked.
#58, még mindig az anya vállalt gyereket és szülést, és nem a gyerek anyát és megszületést. Az anyának már volt szabad döntése: akkor. A gyereknek akkor nem volt, most meg neki van.
Nem értem, hogy ez miért nem tiszta mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!