Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.
Négyes, csak ilyenkor szokott lenni a nyár.további részében a döglés, mert "egy hónapra minek uj munka, sok idp a betanítás", vagy "nincs munka" és társai kifogáshalmaz.
És igen, 17 évesen elvárhato, hogy ne hesszöljön otthon, hanem menjen melózni, mert legfeljebb 2-3 év és ez lesz az élete, napi nyolc orában, szokja csak meg.
Vagy motiválja, hogy ha szar volt a gyárban (nem értem, mi rossz van benne, én imádtam nyranta ott dolgozni), akkor tanul és egyetemre megy.
2017. aug. 3. 07:07
12/103 anonim válasza:
Mit gondolsz, más, aki ugyanazt a munkát végzi, azért teszi, mert szereti?
Nem anyádnak kell a pénz, hanem neked! - iskolztatásra, szórakozásodra. Bele kell szoknod, hoggy az élet nem fenékig tejföl.
Ha nyakig vagy valani sűrűben, akkor sem biztos az, hogy teffölben ücsörögsz. Hozzászoksz...!
2017. aug. 3. 07:12
13/103 anonim válasza:
Nekem előző munkahelyemen napi szinten volt olyan hangulatom hogy legszívesebben azonnal hazamentem volna. Majdnem egy évet lehúztam ott, és nem hagytam ott amíg nem volt meg az új hely. Akárhogy dolgoztam ott mindenre azt mondták hogy kevés, semmivel se voltak megelégedve. Cserébe megtanultam úgy dolgozni, hogy az új helyen annak a tempónak a felével megbecsült dolgozó lettem. 1 hónapot szinte bárhol ki lehet bírni, kivétel ha fizikailag nem bírod, mert pl egész nap nagy súlyokat kell emelni. Hidd el mindenki azt hiszi hogy neki van a legrosszabb munkája, de én még a sokadig melóhelyem után is meg tudtam lepődni :D
2017. aug. 3. 07:36
14/103 anonim válasza:
Kérdező, ez a te döntésed, és nem anyádé, a világon semmi joga "megtiltani".
2017. aug. 3. 07:43
15/103 anonim válasza:
Ha nem jó, nyugodtan hagyd ott, ne érdekeljen mások véleménye. Ha akarsz tudsz még keresni más munkát is (nem muszály "rendes" diákmunka, nyáron sokminden akad)
A szünetbe hány hét szüneted volt? Mert ha eddig végig dolgoztál akkor most egy kis pihenőt is megérdemelnèl
2017. aug. 3. 08:03
16/103 anonim válasza:
Mert gondolod hogy a felnott azert megy dolgozni mert hu de szereti? Ha szeretne, akkor hobbinak hivnak, nem munkanak, es nem kellene erte fizetest adni.
Udv a felnott vilagban.
2017. aug. 3. 08:41
17/103 anonim válasza:
Igazad van, de az is lehet anyja döntése, hogy kaja nuku, takarítás nuku, ingyen lakás nuku!
2017. aug. 3. 08:47
18/103 anonim válasza:
Hagyd ott, nem fizetnek érte annyit amennyibe a bejárás, kaja, ruha, kerül. Ilyen szalagmunkára csak az megy aki lusta használni az eszét. Diákbérezést otthoni melóval is meg lehet keresni.
2017. aug. 3. 08:54
19/103 anonim válasza:
gyermekrabszolgaság, EU, 2017.
550 Ft/óra...
2017. aug. 3. 08:57
20/103 anonim válasza:
"Igazad van, de az is lehet anyja döntése, hogy kaja nuku, takarítás nuku, ingyen lakás nuku!" - persze, MAJD MIUTÁN megszűnik a tartási kötelezettsége... túl sokat képzelnek magukról manapság a kedves szülők...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!