Anyám nem enged felmondani mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.2017. aug. 3. 05:08
101/103 anonim válasza:
Atya ég. Olyanok vagytok mint az agresszív alkoholista apám velem. Egész gyerekkoromban azt kellett hallgatnom hogy dolgoznom kell. Nyaranta keményen kellett dolgoznom. Es ha vmit szerettem volna csinálni, mivel nyár volt ment az ugatás dolgozzak meg mindenért. Hozzá tennem 15 éves koromtól folyamatosan ez volt!
17 évesen meg gyerek. Sőt irok vmi meglepőt! 20 évesen is az lesz. Nem felnőtt még! Nem kötelezheti az anyja arra hogy dolgozzon!
102/103 anonim válasza:
17 évesen rabszolgának néznek a szüleid. Figyelj oda, mert neked jogaid vannak. Vannak magyar, de inkább nemzetközi jogvédő civilszervezetek. Én a helyedben megkeresném őket és kártérítési pert indítanék. Tuti megnyernéd. Szép kis summát is kapnál, meg meghurcolnák a rabszolgatartókat is. Be kerülhetnél a médiákba: BBC, The Guardian, New York Times. A Te sztoridra komoly, több tízezres tüntetést lehetne szervezni, ahol bemutatnánk a fiatalok 2017 nyarán Közép-Európában milyen és mekkora kizsákmányolásnak vannak kitéve. Egyik élharcosa lehetnél a a fiatalok rabszolgamunka alól való felszabadításának. Te lehetnél a XXI. szd-i. Che Guevara. Benned még van potenciál.
103/103 anonim válasza:
Haver a diák munka nem arra van jogy az ősők tartsag a pènzedből a családod ha kell a "lè" szoljon a faterodnak keressen jobb állást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!