Anyám nem enged felmondani mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát kipróbáltam diákmunkán milyen a gyári munka de kiderült hogy cseppet sem nekem való a monoton fizikai munka. Anyámnak mondtam hogy ezt a hetet ledolgozom és utána felmo0ndok de ő megtiltotta es azt mondta sulikezdésig mennem kell mert kell a pénz itthonra hiába utálom és nem bírom.2017. aug. 3. 05:08
91/103 anonim válasza:
Jaj teheted itt a fejed és lehet lepontozni. Simán lusta vagy és a seggedbe van rakva a pénz ezért nem kell dolgozni érte. Igen nem csoda hogy haragszanak rád mert most jöttek rá hogy egy kényes lusta p*csát neveltek. Képzeld én is gyárban dolgoztam 4 hetet mert kellett a pénz, 17 vagyok mint te és majd meghaltam olyan nehéz volt 8 órát leállni és kézimunkát végezni valamint 40 fokos meleg volt kb és ami a legszarabb hogy szívbeteg is vagyok és többször éreztem magam kutya szarul.. de kibírtam és fogok kapni 100e forintot és végre megvehetem amiért dolgoztam. Van még nyaram is bőven, mert 2 hete hagytam abba, és elégedett vagyok hogy kitartottam ha erre a kis időre is és elértem a célomat. Ha akkor otthagytam volna sose felejteném el magamnak.. de nekem nincs a seggembe rakva a pénz magamnak kellett szerezni. Ennyi a különbség. Nem tervezek többet ott dolgozni, sőt van egy álmom hogy mi legyek és remélem sikerül. De így kicsit jobban bízok magamban hogy szívbetegen is sikerült megcsinálni amit elterveztem. Ha neked ennyi volt otthagyni akkor kár volt idejönni sírni úgyis azt csinálsz amit akarsz. Élvezd ki a rohadt nyaradat és remélem többet pénzt nem kapsz.
92/103 anonim válasza:
#91, láthatóan te is elérted a saját célod, meg a Kérdező is a sajátját... ez pont ennyi.
93/103 anonim válasza:
Milyen jókat mulatok a válaszaitokon. 😂😂😂 lassan meg lesz a bűvös 100 hozzá 😁😁😁
94/103 anonim válasza:
Hát igen, minden kamasz életcélja a szobában tespedni mert csalódást okozott a szüleinek. Remélem ezután nincs bőr a képén pénzt kérni szórakozásra, vagy elmenni bárhova is.
95/103 anonim válasza:
Ha a gyerekemnek extra ajándékot veszek mert megtehetem anyagilag akkor mi a fenének tiltom meg ,hogy felmondjon? Miért kell a pénze ? Max annyit mondanék ,ha kell valami cucc( iPhone vagy bringa vagy bármi ) keresd meg az árát. Ettől még nem lusta a gyerek ,nem senkiházi nem élősködő. Majd ráér még eleget dolgozni. 42N
96/103 anonim válasza:
#94, szerintem abbahagyhatod a görcsölést, a Kérdezőnek pont így van esélye valami normális nyári programra, és akkor nem lenne, ha fülét-farkát behúzva meghunyászkodott volna.
97/103 anonim válasza:
Utolsó, hogyan ha nem engedik el, vagy nem adnak rá pénzt? Mivel megdolgozni a pénzért lusta volt, a te szavaiddal élve gerinces volt és kiállt az akarata mellett, remélem a szülei is gerincesek lesznek, és kiállnak amellett hogy pont annyi felelősséget (anyagi) vállalnak felé mint a kérdező vállalt.
Ha az én gyerekem ilyen lusta lenne, akkor verhetné a fenekét a földhöz akkor se mehetne el sehova, pihenni akart, pihenhet egész nyáron a szobájában, még segítenie se kell, de tőlem is pont ennyi segítséget fog kapni, 18 évesen meg pápá. Ha fiatalok még próbálhatnak egy nem lusta gyereket csinálni.
98/103 anonim válasza:
Elég nagy baj lehet a diákmunkákkal, ha ennyi idő alatt majd 100 válasz érkezett. Ébresztő munkaügyi hatóságok, NFSZ!
99/103 anonim válasza:
Mi köze a munkaügyi hatóságoknak a jogászt játszó unatkozó tinikhez?
100/103 anonim válasza:
Nem akartam vitába szállni senkivel ,de ez nálunk így működik. Nem finanszírozom a hülyeségeket ,dolgozzon meg érte. De ha fel akar mondani ,így járt .Csakhogy meglegyen a 100 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!