Mi a gond a mai világban az oktató jellegű pofonnal? 21/F
"Bárkivel megeshet, hogy a gyerek hirtelen elszalad, leesik"
Dehogy. Csak azzal esik meg aki nem figyel. Te sem figyeltél, aztán a saját hibád miatt frusztrációból a gyereket ütötted. Most pedig bemutattad a másik tipikus magyar betegséget: mindig más a hibás, te soha. Hárítasz, tagadsz. Gratulálok innen is.
Kedve utsó! Majd vesz rá egy trendi hámot,mint az angolok,meg a németek. Sétáltatja,mint egy kutyát.
Kell a mozgástér,valóban. Kell a határok feszegetése,persze. Viszont ha túllő a célon ért a szóból,annak van következménye. Én is nyakon lőttem volna.
41 eves ferfi vagyok, 193 centi es 100 kilo, valamint hobbibol thaiboxolok.
Ugyhogy megprobalhatod a pofanverest, de siras lesz a vege.
Agressziv majom.
Hogy tessék? Nőket vernél?
Kibújt a szög a zsákból 64%-os!
Egy agresszív buta férfi vagy! Nyiván a gyerekedet is az asszony neveli, akinek, ha úgy adódik lekevered a sallert, csak a kölyköd szent.
Te is csak a testi fölényeddel fenyítesz :D hagyjuk jó.
Remélem egyszer végre kihalnak ezek a tesztoszteron agyú primitív férfiak.
En nem vernek senkit, a noveroket ugyanugy patkanynak tartom, pusztan arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy velem nem lenne olyan egyszeru dolgod, mint a nalad gyengebbel.
Pont hogy nalatok bujt ki a szog a zsakbol, nem birjatok elviselni az ellenvelemenyt, agressziv, buta majmok vagytok, ezert veritek a gyereket is. Szo sincs itt semmifele nevelo pofonrol, az csak a mentegetozes.
Ha pedig nokent akarnal megverni, ahhoz csak gratulalni tudok, az mar tenyleg a legalja mindennek.
Nő vagyok, jesszusom. Nem ilyen buta IQ extra light férfi, aki sunyi módon, az anonimitás biztonságába burkolózva napok óta itt provokálja az embereket.
Ezen felül össze-vissza beszélsz és mint egy sarokba szorított állat, csak támadsz.
Egyetlen értelmes hozzászólást nem írtál arról, hogy te mit csinálnál egy végletekig szemtelen gyerekkel, azon kívül, hogy azzal vagdalkozol, hogy "szarul nevelted". Miért inkább terrorban kéne tartanom a kölköt? - úgy ahogy te is teszed? - mert az agresszív papagáj stílusból ítélve pontosan ezt teszed. Pontosan ismerem az ilyen férfiakat, nem érdemelsz több vàlaszt, mert nagyon élvezed a szócsatát,én is èlvezném, kár, hogy nem vagy hozzá eléggé intelligens.
"aki sunyi módon, az anonimitás biztonságába burkolózva napok óta itt provokálja az embereket. "
Provokalja oket a halal. Az nem az en problemam ha nem birjatok elviselni az ellenvelemenyt.
"Egyetlen értelmes hozzászólást nem írtál arról, hogy te mit csinálnál egy végletekig szemtelen gyerekkel, azon kívül, hogy azzal vagdalkozol, hogy "szarul nevelted". "
Az biztos hogy pofan nem vernem, ahogy ti... Lathatoan nem sikerult megerteni, hogy a neveles az hosszutavu projekt, es ha valami felrement akkor azt nem lehet veressel helyrehozni.
Engem szemely szerint nem zavar a szemtelenseg, tehat azt nem szankcionalom. Ha ez erdekelt.
" terrorban kéne tartanom a kölköt? - úgy ahogy te is teszed? "
Ne hazudozz draga. Pont ti tartjatok terrorban, akik utitek.
" nem vagy hozzá eléggé intelligens"
Hehe :)
"Mi a gond a mai világban az oktató jellegű pofonnal?"
Hogy mindenki másként értelmezi, mert mindenki másképp él meg egy pofont a maga szituációjában.
Az-az szenvedő alany e, vagy csak külső szemlélő, vagy beavatott e az előzményekben.
Lehetne sorolni, hogy ez egyáltalán, "gond"-e, vagy csak egyeseknek gond, és a ketteseknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!