Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Az anyám folyton üvöltözik néha csak úgy de ha valaki hozzászól akkor is üvöltözik. Engem ez nagyon stresszel és például különböző tünetek is kijöttek rajtam pl: kezdetben csak dühös lettem de most már idegrángásom van és a gyomromat 5 mp-enként összeszorítom reflexből és emiatt mindig hányok. Gondoltam az öngyilkosságra de az nem hiszem hogy jó lenne hiszen élni akarok de ha már nem marad más választásom nem akarok szenvedni tőle.Ja és még az hogy nagyon félek anyámtól és ha beszélni akarnék erről vele akkor is üvöltözik.2016. okt. 22. 23:39
1/5 anonim válasza:
Semmiképp ne csinálj magaddal semmit.
Anyukád beteg.
Kérj külső segítséget!
Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Igy van. Csak van egy rokon vagy valaki akitől tudsz segítséget kérni. Orvoshoz kell fordulnia.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha aukámmal beszélek erről ő azt mondja hogy anyám csak türelmetlen.
2016. okt. 23. 08:58
4/5 A kérdező kommentje:
apámmal*
2016. okt. 23. 09:24
5/5 anonim válasza:
Èn csalàdteràpiàt vàlasztanàm a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!