Mi a gond a mai világban az oktató jellegű pofonnal? 21/F
Agressziv inkabb te vagy, ha nem venned eszre. Meg belem is akarod magyarazni, hogy apam egy sz*r alak. Hat gratulalok. Ugy latszik a lelki terrorhoz nagyon ertesz, ez azert ezerszer rosszabb.
Az egyszeri pofontol meg nem fogom verni a gyermekemet. Az ertetlenseg ne tovabbja , hogy nem tudsz kulonbseget tenni a ketto kozott.
Egysíkú a gondolkodása annak, aki azt hiszi, hogy minden gyerek egyforma és mindegyiket ugyanolyan módszerekkel lehet nevelni.
De nem "magyarázkodok" tovább, ugyanis NINCS MIÉRT!!!!
Nagyon mellélőttél, mert a gyerekeim nem hülyéznek le, nem ordítanak velem (soha nem is tették), ellenben imádnak és ismerik a határokat, mert megtanulták idejében. POFON NÉLKÜL!!! Attól, hogy nem tartom ördögtől valónak azt a bizonyos "makarenkóit", az nem azt jelenti, hogy ütöm a gyereket mint a répát.
És tényleg befejeztem, nem kell reagálni többet.
"Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt." (copyright by VF)
"belem is akarod magyarazni, hogy apam egy sz*r alak"
Tolem azt gondolsz amit akarsz, ez a velemenyem azokrol akik utik a gyereket.
"Az egyszeri pofontol meg nem fogom verni a gyermekemet"
O dehogynem.
"nem tudsz kulonbseget tenni a ketto kozott."
Mert nincs kulonbseg. Ez a gyerekverok onmentegetozese.
"a gyerekeim nem hülyéznek le, nem ordítanak velem"
Tudja a halal hogy itt eppen ki kicsoda, azt gondoltam hogy te vagy az akit leqrvazott a sajat lanya.
Ertem, koszonjuk. Azert majd vmi nyugtatot gyorsan kapkodjal be.
Megyek verni gyerekeket, szia!
Szóval, a sok válasz alapján, akkor nekem idegbeteg, sz*r szüleim vannak, akik nem tudnak másképp nevelni, amiért a 21 év alatt kiosztottak maximum 5 sallert.
Nem lettem lelkileg roncs, nem félek tőlük. Ugyanis az ilyen "pofonnak" nem az a célja, hogy rettegjen a gyerek a szüleitől. Hanem hogy kizökkenjen az abnormális viselkedéséből. Megjegyzem, azzal én sem értek egyet, ha valaki mindenért szó szerint veri a gyerekét.
A németekről meg ne beszéljünk, a törvényhozóik némely szempontból úgy hülyék, ahogy vannak (ezt pár közelmúltbeli eseménnyel kapcsolatban be is bizonyították - de ez nem ide tartozik).
Régebben a tanárok is rácsaphattak a gyerekekre, akik azért imádkoztak, hogy ne derüljön ki otthon... érdekes, ők sem lettek lelkileg roncsok.
Igen, az erőszak nem megoldás, de az se, ha lesz*rják a dolgokat!
Semmi, ez egy új divat. Pedig sok gyerekre ráférne. Hihetetlenül pofátlanok, rengeteg tanár ismerősöm panaszkodik. A VERÉS nem egyenlő egy nevelő célzatú pofonnal. Elnézem a sok IQ lecsúszott ősanyát és elkap a hányinger. És én ilyenekkel kezdtem az anyaságomat... Szerencsére időben kiszakadtam a beteges közegből. Még védőoltást sem adattak volna a gyereknek, sőt... Volt aki azért nem vitte volna óvodába, mert vírusok voltak. :D :D
Az ilyeneknek egyszerűen nem fogod megmagyarázni, hogy a gyereke csak neki olyan kis édes, szép, okos, mert a szülő képébe hazudik a gyerek, ő pedig ebből semmit sem vesz észre, hiszen az ő kicsi kincse tökéletes. Pont most terrorizálta a húgomat valami nyomorult nőszemély az iskolában, mert az ő kicsi lányának állítólag azt mondták, hogy ő még dedós - ami persze nem igaz. De elhiszi a hazugságot és igazi tudatlan paraszt ősanya lévén, ahelyett hogy szépen rendezné vaaaagy előtte a másik szülőkkel beszélne, terrorizál egy ártatlan, egyébként is érzékeny lelkű gyereket. Pedig az övének hiányozna pár pofon...
Szerintem inkább 1-2 pofon néha, de legyünk őszinték, egyenesek és ne a gyerek dirigáljon már. Sokszor igenis csak így értenek meg valamit. Vagy vezessen az orromnál fogva? Hát én nem csinálok hülyét magamból, mint oly' sokan. Mert az ilyen gyerekek a hazugságot és a manipulációt nagyon jól megtanulják, tisztelet a kivételnek. Pont azért, mert anyuci is mindent körökkel meg könyörgéssel rendez, egyszer sincs direkt következmény vagy fenyítés.
Ezekkel nem fogsz megértetni semmit, mert átlagban buták mint a föld. :) Agyilag zoknivá válnak GYED alatt, aztán megy a csodálkozás, hogy apuka lelép az elhanyagolt boszorkány mellől.
Én megköszönöm azt a pár pofont, amiket anno kiosztottak nekem otthon. Sosem vertek. Viszont kerültem volna veszélybe és viselkedtem volna csúnyán másokkal szemben, ha nincs az a pár pofon. Okosabb vagyok nagyon sok "halál nyugisan" nevelt nőszemélynél és még a családi életem is irigylésre méltó. Ennyit a jellemtorzulásról. :D
Ha ez most olimpia lenne, vagy csak statisztika gyűjtés,
akkor érdemes elgondolkozni, hogy ha jól számoltam eddig a 79 hozzászólóból + -, 1-2 arányban a 25 az 54 -hez, a pofont adók állnak jobban, mint akik azt mondják, hogy az atyai pofon káros.
Ill. az oktatói.
Most jön az, hogy sajnos a Magyar emberek családra nevelési intelligenciájuk siralmas?
/Ha csinálnánk globális statisztikát, attól tartok a taslisok győznének. Mert ki tudja azt megmondani, hogy a világ az most mitől békés és még miért nem lőtték halomra egymást az emberek? Talám épp az atyai tasli volt ami kordában tartotta a világméretű káoszt keletkezhetőségét?
Vagy épp attól van egyes országokban népírtások, mert taslit kaptak egykor és most állnak bosszút és élik ki magukat ezeken a helyeken a taslit kapók tábora?/
Erre nem hiszem, hogy lehet válaszolni.
Én nem ezt a következtetést vonnám le.
Azt, hogy 54-en nem agresszívként cselekednek egy pofonnal, és ebben nem nevelési tehetetlenséget vélek felfedezni.
Csupán azt, hogy mielőtt nagyobb lenne a tűz, előtte egy porraloltóval eloltják ami még pislákoló láng, mert később a ház is leéghetne.
Ha hagynák pislákolni azt az ostoba tűzet.
A gyufát bárki kihúzhatta.
Nem biztos, hogy az otthoni nevelés miatt lett láng.
Támogatom, a tasli adás módot, nem támogatom a rendszeres verést.
Passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!