A gyermekem vett 5-6 évvel azután egy befektetési célú lakást hitelte, hogy én vettem neki egy lakást, most viszont nem hajlandó egyik lakását átadni a húgának, akinek szüksége lenne rá. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
dec. 10. 19:09
91/92 anonim válasza:
#89, igen, pénzelje most a hugicát (ha tudja), de neked a legelső felvetésed is az volt, hogy a hugica a báty lakásába költözzön be. Minek? Nincsenek kiadható albérletek másutt? A báty mondja fel a bérleti szerződést, adja vissza a kauciót? Lehet, hogy pár hónapig fizetne az anya, majd jönne a "testvéri szeretet", meg "alig bírok emiatt megélni", meg "neked az a pénz semmiség lenne" érzelmi zsarolás. Jól írta 90-es. Itt az énhatárokkal komoly bajok vannak.
92/92 anonim válasza:
91-es, ahogy írtam kíváncsi lettem volna a szülő véleményére.
Egyáltalán ne mondja fel a jelenlegi bérlőket, főleg ha azok évek óta bent laknak, rendesek.
De igazad van, mivel a szülő ezt is elvárná már alapból az sem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!