A gyermekem vett 5-6 évvel azután egy befektetési célú lakást hitelte, hogy én vettem neki egy lakást, most viszont nem hajlandó egyik lakását átadni a húgának, akinek szüksége lenne rá. Mit tegyek?
Miért kellene? Amit te vettél neki, az az övé, amit meg saját maga vett, szintén.
Vegyél a húgának is egyet, úgy lesz igazságos.
#1: De a családi vagyon közös!!!
Kötelessége segíteni neki, nem?
Nem, vagyonközösség nem áll fenn sem szülő-gyerek, sem tesvérek között.
Mi volt a terv azzal, hogy csak a fiadnak vettél lakást, a másik gyerekednek nem?
Igaza van, álljon a húga is a saját lábára, vagy vegyél neki lakást
Mondjuk ilyen családban inkább visszab@sznam a lakás kulcsát anyámnak oszt legyen vele boldog
Vegyél egyet a húgának is vagy vegyen magának. Mind a két lakás az övé, nem köteles egyiket sem odaadni.
Sajnos én voltam olyan hülye, h osztottam az én lakásom a hugommal és most most követeli, h adjam el, h legyen neki pénze.
A fiad okosabb, mint én voltam...
A három lehetőségből te választottad a legrosszabbat.
Nem veszel lakást.
Veszel de mindkettőnek külön vagy közösen.
Veszel az egyiknek, megkockáztatva azt, hogy másiknak nem tudsz adni semmit.
Értem a megrökönyödésed, mert azt gondoltad, hogy jó gyereket neveltél és egymással jószívűek lesznek majd. Nem ez történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!