Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Változhat még a hozzáállásuk?

Változhat még a hozzáállásuk?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt egy iraki pasival (de már néhány éve itt él Mo-n és tanulgat magyarul is, nagyjából azért meg tudja értetni magát). Azt nem tudom, hogy mi történt az előző kapcsolatában, mert nem szívesen beszélne róla, csak annyit tudok, hogy van egy fia, aki vele él, de most Angliában van, mert oda ment egyetemre. Viszont szüleimnek nem igazán tetszik ez az egész, egyszer vittem el hozzájuk, de már vele is éreztették, hogy nem nagyon látják szívesen. Amikor kérdeztem, hogy van-e valami különösebb oka, amiért megismerni sem nagyon akarják, nem is igazán tudták megmagyarázni. Csak össze-vissza hadováltak, hogy miért pont egy külföldivel kell lennem, meg hogy én 24 vagyok, ő meg 36, meg hogy mit csinálnék a gyerekével, aki korban hozzám ennyire közelálló (19 éves a srác)
jan. 30. 17:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Féltenek.
jan. 30. 17:57
 2/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem fog változni, normális embernek nem fog tetszeni az ilyen. Már csak maga a tény, hogy 17 évesen már apuka lett, az taszító.

Más kultúra, más rassz(amit szép és jó elfogadni, de azért keveredni nem kéne nagyon) így ne akard, hogy anyádék elfogadják. Csak ássák homokba a fejüket szépen, hogy ennyire nem voltak képesek, hogy ezt megértessék veled 24 év alatt.

jan. 30. 17:59
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
2. Ne haragudj de szörnyen rasszista vagy. Nekem van egy nagyon "undorító" ismerősöm aki magyar nőként egy ázsiai pasival neveli évek óta a gyerekeiket és lám-lám semmi bajuk. Viszont a kérdező egy más tészta, lehet hogy változni fognak, de alapvetően szerintem féltenek. A pasi nagyon más kultura, és az is érdekes hogy nem akar beszélni az előző kapcsolatáról ahonnan a gyereke is származik
jan. 30. 18:35
 4/18 anonim ***** válasza:
18%

2

A rasszista vélemény egy, de a hülyeség írással egy új szintre emelted. Irakban is kaukázusiak élnek, mint itt.

jan. 30. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

#4 Irakban arabok élnek. Az arabok(szuiták) nem ugyan az a rassz, mint a fehér ember, remélem világos ez. :))

Nem vagyok rasszista, csak itt arról van szó, hogy nagyon nem jó, ha az európaiak elkezdenek keveredni az afrikaiakkal/ázsiaiakkal. Nem vitatom, lehet, hogy jól is élhetnek, de attól az őseink forognak a sírban, hogy ennyibe van véve konkrétan az a sok áldozat, amit hoztak azért, hogy a kultúránk és a nemzetünk fenntmaradjon.

jan. 30. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
60%
5-ös: ENNYIRE primitív lény kevés van, mint te! Az "öseink forognak sírjukban" meg hasonló eszement kommentárokat egyetlen értelmes ember sem mond , csak a nagyon begyepesedett valakik!
jan. 30. 19:12
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

36 évesen 19 éves fia van? Hát jó...

Amúgy féltenek. Normális. Fiatal vagy, ott a kulturális különbség is. Gondolom nem ok nélkül nem mesél a korábbi kapcsolatairól sem

jan. 30. 19:18
 8/18 anonim ***** válasza:
45%

#6 ha primitív, ha nem, normális ellenérvet nem tudtok ezellen felhozni. Az életben a boldogságon kívül sok minden más tényező van, ami meghatarozza az életet. A boldogság kergetése meg egy normális emberi tevékenység, de egyeseknek sem elveik, sem határaik nincsenek(szó szerint). Ilyen a kérdező is, és most választ egy vadidegent a saját családja és a nyugalmas élete helyett, mert boldog egy 36 éves Ali mellett, akinek már van egy közel 20 éves fia, és a kérdező is majdnem abba a korosztályba esik, mint a pasi gyereke.

Az a bolond, aki szerint ez teljesen normális és jó dolog.

jan. 30. 19:24
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
8. Neharagudj hogy én válaszolok a hatodik helyett. Nem tudom hogy észre vetted e hogy senki nem a kérdezőt védi hanem a rasszista embert ítéli el aki azt mondja hogy az őseink forognak a sírjában és hogy szüleinek meg kellett volna nevelnie a csajt csak azért mert a férfi nem magyar. És meg ne haragudj de szerintem azok normális elvek hogy a fehér csak fehérrel mert különben "fajtalankodás"? Nevetséges
jan. 30. 19:29
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

De mi van akkor, ha nem terrorrista, aki eltette lab alol a feleseget, hanem megvan az neki remekul otthon vagy Angliaban? Mert ez is egy konnyen lehetseges opcio.

En ovatos lennek vele... Ido, amig kiderul, mi a palya... Aztan remelhetoleg nem jonnek be az eloiteletek... amik a mas kultorkorbol adodnak...

jan. 30. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!