Most,18 évesen úgy érzem, hogy nem szeretnék gyermeket szülni. Változhat még ez a hozzáállás?
Igazából sosem szerettem a gyerekeket. Valahogy nem értek hozzájuk. Nyolc éves voltam, mikor az öcsém megszületett.
Egyszerűen "félek" a szüléstől. Az, hogy egy baba úgymond "bennem" van, és hogy vérvétel, infúzió, esetleg császármetszés, szétvágás, összevarrás, stb. ezektől mindtől félek.
Eleve nem bírom a vért, és a műtéteket, egy átlagos fogorvostól is rettegek. Úgy gondolom, hogy nagyon éretlen vagyok ehhez a témához, de ettől függetlenül minden másban szinten vagyok, és semmi gond. Ez, a szülés az egyetlen dolog, amihez így állok...
Attól tartok, hogy ez a hozzáállás 25 éves koromra sem fog megváltozni, és akkor sem szeretnék majd kisbabát. Pedig ugye csak jó lenne majd egy gyermek, a megfelelő apától.
Ma néztem a Poligamy című filmet, aminek a végén megszületik a kisbaba. Nagyon édes volt, és valahogy ellágyult a szívem. Azt vettem észre, hogy ez a "gyerekundor" kezd csillapodni az évek folyamán, mert körülbelül három évvel ezelőtt szabályosan féltem a 3-6 éves gyerekektől...
Szóval megfog ezt változni? Volt már valaki hasonló véleménnyel régen, akinek azóta kisbabája született?
Pont úgy vagyok,(kis különbséggel) mint az utolsó válaszoló! :)(rokon lélek)
18évesen nem akartam még gyereket én sem
28évesen gondoltam rá először 30évesen férjhez mentem, 31-34évesen szültem és most van egy 3 és egy 1 éves fiam, és 8hetes kismami vagyok a harmadik bébivel!
Ne aggódj még ezen- élj, bulizz, de legfőképp tanulj!
sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!