Ez milyen már? Pénz, hozzáállás kérdés?
Szerintem nem a férj megy nyaralni, hanem a tesó. Én úgy értettem, hogy a tesó kért pénzt a férjtől koncertre, a férj pedig adni szeretne neki ahelyett, hogy üdítőt venne.
Ha csak ennyi pénzetek van, akkor inkább kérjétek meg a vendégeket, hogy hozzanak 1-2 üveg ezt-azt, Ti ne vegyetek többet, elég annyi. Miből fogtok élni fizetésig, ha minden pénzetek elmegy a szülinapra?
A férjednek meg kerek perec mond meg, hogy ha odadja a pénzt, akkor fizetésig csak kenyeret kap vízzel és tartsd is be!
Én biztos így csinálnám!
Ja, látom, a férj is megy koncertre!
Akkor víz és kenyér!:))
Egyszerű(nek tűnik) a megoldás:
Ezt kellene mondania a párodnak:
- figyelj,nem tudlak meghívni a koncertre,mert nekünk most annyi pénzünk van csak, hogy épp kihozzuk belőle a gyerek szülinapját és még én el tudok menni a koncertre.
Ennyi!
Nálunk ilyenből sosem lenne dilemma,szóval el sem tudom képzelni a szituációt.
Hát eddig én sem tudtam elképzelni ilyen szitut. Nem is tudom hová tenni.
Fizetésig megvagyunk, mert minden van a hűtőben, fagyasztóban, spejzben, csak tényleg az, hogy az italok megvásárlása helyett inkább odaadja a pénzünket a tesójának, hogy ő is mehessen a koncertre?
Meg tényleg most jöttek haza nyaralásból, 2 hét múlva újra mennek, a gyerekek is több táborba mennek még a nyáron és tőlünk kellene az a 3-4 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!