Óvónénik, anyukák? Egy kérdés?
Szóval ti milyen játékot tartotok a gyermeketek számára jónak, és rossznak? (tehát ami jó neki, fejleszti, és mi az ami káros??--káros sztem pl. hogy csináltak pl. a vörösiszap károsultjairól babát)
Kérlek a játék nevével együtt írjátok le véleményeteket!
pl. a lego jó sztem, mert...vagy a duplo nem jó, mert....
Az, hogy mi jó és mi nem jó, azt gyereke válogatja, főleg egy bizonyos kor után (2 év).
Egy rajzolni szerető gyereknek a mágneses rajztábla jó, főleg az elején, mert nem tudja magát összefirkálni és jól tudja fejleszteni a rajzkészségét. Később ceruzák, filcek.
Egy mozgásszerető jó a futóbicikli, anyagalagút, mert fejleszti az egyensúlyérzékét. Később korcsolya, görkorcsolya.
Egy alkotó gyereknek jó a Duplo, mert fejlesztheti kreatívítását. Később a Geomagok.
Egyelméleti gyerek meg a könyveknek örül a legjobban. És hát ezek hasznát mindenki jól ismeri.De ők azok, akiket a Puzzle-ok és társasok is jobban lekötnek.
Az én gyerekeim pl mozgósak, rajzolósak. Építeni nem igazán szeretnek és a könyvek is csak ideig-óráig kötik le őket.
2 éves kor alatt még nagyobb az általánosság, hogy mi érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!