Ovónénik vagytok itt? Ovikezdés kérdés.
Kisfiam (novemberben lesz 3) jövő hétfőn kezdi az ovit Nálunk nincs szülői beszoktatás, múlt héten volt egyórás játszódélután, de ott az ovónénik álltak az ajótban, ha odament valaki kérdezni válaszoltak, de a gyerekek felé nem kommunikáltak.
Hétfőn 9-re (reggelire) oda kell vinni a 28 gyereket, és egyből otthagyni 11-ig. Ez megy majd az első 2-3 nap, majd gyerekfüggő lesz hogyan tovább. Ha jól viseli a gyerek, 3-4. naptól ott ebédel, második héten ott alszik.
Számomra ez nagyon ridegnek tűnik és félek hgoy a kisfiamat nagyon meg fogja viselni. Nem az a bajom, hogy ott kell hagyni, hanem hogy előtte semmi ismerkedés nem volt a gyerekkel. Családlátogatás sem. Ez opcionálisan volt kérhető a júliusi első szülőin, de nem tudtam végig ott maradni, és a végén mondták. Most jeleztem a játszódélutánon, de elhajtottak azzal, hogy lesz elég idő megismerkedni.
Ez így normális, ezt így tudják kezelni a kicsik?
Köszönöm a válaszokat!
ez a körzeti ovi, sok választásunk nem volt
engem tényleg az zavar, hogy előtte nem ismerkednek meg a gyerekkel. hétfőn reggel hagyjam ott két vadidegennel.
Hát ahogy leírod, én se szívesen vinném. A fiam nagyon érzékeny születése óta, és nagyon ragaszkodik hozzám, őt biztos nagyon megviselné a dolog.
Nálunk nagyon barátságosak, kedvesek az óvónénik, voltak nálunk is itthon, meg egyik nap mi is voltunk az oviban, ott is nagyon közvetlenek voltak.
Gyerekfüggő, persze ki hogy viseli, de én tuti nem hagynám ott csak úgy az első napra, mert tudom, hogy nagyon csalódna bennem.
Amúgy ha csak novemberben tölti a 3-at, hogyhogy már most kezdi az ovit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!