Voltatok már így? A kérdés lenn.
kisfiam három éves.
játszottak fürdés után a tesóval, és belefejelt a tv álvány hegyes sarkába. Egy nagyon picit vérzett neki,az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen mélyen sérthette a fejecskéjét.
Volt olyan időszakunk, hogy mindennel az ügyeletre futottam, legszívesebben most is azt tenném, bár mostanában, már nem voltam parázós, de olyan hegyes a sarka annak a francnak.
mit csináljak vigyem balesetire szerintetek? már nem vérzik annyira sem ahogy előbb, de mi van, ha belül valami gondot okoz nála? nem tudom mit csináljak, a férjem kinevetett hogy ezzel a balesetire akarok rohanni:(
Ha szédül,hány,zavart a tekintete,aluszékony,akkor lehet agyrázkódásra gondolni. Figyeld éjjel,nem hány-e,reggel könnyen ébred,akkor szerintem nincs komoly baj!De nem vagyok orvos,így neked kell eldöntened,bízol-e,egy idegen tanácsában!
Remélem nincs semmi baj, nagyon jó éjszakát kívánok!
köszi a választ!
elsősorban most nem az agyrázkódás aggaszt, mert már koppant nagyobbat a buksija, hanem lehet e ilyentől belső vérzés e vagy sem. persze figyelni fogom éjjel.. köszi mégegyszer.
egy kis véren kívül más nem jött, ha erre gondolsz.
ha mélyebbre ment volna az a sarok, akkor jobban is vérzett volna?
jaj ne haragudjatok a kérdésekért de már most jobb egy kicsit hogy írtatok!
igen, itt fekszik mellettem édes kicsike szerelme anyának...amúgy is úgy hozzám van nőve édesem. főleg mióta oviba jár.
köszi! nektek! de jó lenne ha már reggel lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!