Fiúk, mennyire vagytok türelmesek a szűz lányokkal? A kérdés főleg azokhoz szól, akik márr vették el egy lány szüzességét. Tehát mennyire voltatok türelmesek?
Hát mert a tinicsókák szerintem s*ggfejebbek.
Tinicsókánál az a jó, hogy A. b*szari még, nem mer megdugni, tehát türelmes.
B. hormonhuszár, nem épp türelmes.
1 évet vártam. Szóval szerintem eléggé:)
Egyébként ha lehetne választani 2 tök egyforma lány közül, akik csak ebben különböznek (ilyen persze nincs), akkor a szüzet választanám.
hormonhuszár:'D
am hát én lányvagyok de azért válaszolok ha nemgond:)
nemmind türelmes sajnos..:S
nekem a barátom aki elvette szörnyen erőszakos volt de nemfájt szerencsére meg nem is véreztem nem is tudom h h lehet ez pedig iszonyúan durva volt:S
azóta is megmaradt ez a szörnyű emlék néha félek h mindenki ilyen durva:S
de szerencsére a legtöbbjük megérti h 1szűz lánnyal óvatosan kell bánni:)
17/L
"de szerencsére a legtöbbjük megérti h 1szűz lánnyal óvatosan kell bánni:)
17/L"
Te eddig minden pasidnak beadtad h szűz vagy, vagy honnan veszed? :D
Én már voltam szűz lánnyal nagyon türelmes voltam. A lényeg az, hogy lássa rajtad a srác a hajlandóságot, hogy nem csak szórakozol vele, hanem tényleg azt akarod, hogy eljusson odáig a kapcsolatotok. Fontos, hogy beszéld meg vele.
Aztán meg pettinget meg ilyesmit ne hanyagold, mert ha már szex nincs, akkor kell valami helyette :) Baromi nagy szenvedés ez a szitu srácnak, jó ha erről nem feledkezel meg. Szóval a lehetőségekhez képest kompenzálni kell. A szűz csajok hajlamosak csak önmagukkal foglalkozni, hogyha szeret a srác akkor úgyis vár, meg férjen a gatyájába mert nem minden a szex, meg ilyesmi dumák. És ez azért nem ilyen egyszerű.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!