Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mennyire vagytok türelme...

Fiúk, mennyire vagytok türelmesek a szűz lányokkal? A kérdés főleg azokhoz szól, akik márr vették el egy lány szüzességét. Tehát mennyire voltatok türelmesek?

Figyelt kérdés
de azokhoz is szólhat,akik még nem szeretkeztek szűz lánnyal,hogy mennyire lenéének türelmesek?
2010. márc. 14. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
egyiket a harmadik randin a másik se tartott sokkal tovább. ők akarták nem én ... :D
2010. márc. 14. 23:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gány egy fiúnak szűz lányt kezelni.Főleg a prűd hajlamúakat...nem jó,ha egy lány olyan sokra tartja magát,hogy a barátja kényeztetését semmibe veszi és a petting se tart tovább 10 percnél...

Az én barátnőm szerencsére nem ilyen.

Érdekli,hogy nekem mi kell,próbál 'megfelelni' úgy is,hogy közbe tartogatja a szüzességét.Sokszor pettingelünk,és nem csak neki vagy csak nekem jó...én is éppúgy figyelek rá,hogy neki jó legyen,akárcsak ő rám,hála égnek. Ki lehet bírni szex nélkül,ha helyette van gyakori együttlét és sok-sok beszélgetés...viccesen hangzik talán,de szavakban vagy betűk formájában is le lehet írni,milyennek képzeljük el a szexet...és ez izgalmas annak,aki hallgatja vagy olvassa.

Mi így is szoktuk egymást 'szórakoztatni' (:

Ám fontos,hogy ne csak ebből álljon az egész nap..kell más téma is,barátok,néha külön kell lenni,nem lehet összenőni a másikkal.

Am...kicsit elkalandoztam...konkrétan már 10 hónapja 'várok' a barátnőmre...bár ez sztem durva kifejezés.Fura,de így olyan,mintha sokkal többet érne nekem,hisz tudom,hogy nem adja magát -ik napról a másikra ,mint a mai korunkbeliek...értelmes és szerelmes,vágyik a szexre,de megfontolja a dolgot és inkább hátrál...jól teszi,ráér még.

Na,valami ilyensmi egy ideális szűz lány (számomra) f/16 (:

2010. márc. 14. 23:32
 13/25 anonim válasza:
27%

23:32

És az az ideális szűz lány lehet, hogy félrekefél majd.

2010. márc. 14. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:

22.20-asnak...ha szereted, nem kefelsz felre draga...ha meg felrekefelsz, akkor nem szereted, hanem csak a szexre kell neked...ennyi az egesz...itt a magyarazkodas folosleges draga...

...amugy az en baratom 6 honapot vart ram:D

2010. márc. 14. 23:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

23.32...leirasod alapjan szerencses lehet a baratnod...:)

23.30...miert kefelne felre?...az a baj veletek pasikkal(gondolom pasi vagy), hogy minden csajt, az eddigi baratnoitekkel szerzett tapasztalatok szerint iteltek meg...szanalmas...nem minden lany egyforma...szerintem nem kefelne felre ez az idealis lany...:)

2010. márc. 14. 23:46
 16/25 anonim válasza:
0%

23:44

És Te elhiszed, hogy nem csalt meg? Ejejejej.

2010. márc. 14. 23:47
 17/25 anonim ***** válasza:

23.47-elhiszem, mert szeretem...

en azzal kezdtem a kapcsolatunk hogy: edesem, nem erdekel, tolem megcsalhatsz, de meg ne tudjam...es erre olyan valaszt kaptam, ami meggyozott hogy nem fog megcsalni...

en elhiszem, neki mert szeretem, es a szerelem nem feltekenykedesrol es megcsalasrol szol...szerintem...

2010. márc. 14. 23:54
 18/25 anonim ***** válasza:
23:33 köszi,hogy szóltál...igen,félrekefélt,szóval már megtörtént...és habár nem is kefélt(szerencsére) ,de azért igencsak ott volt...rossz volt,túléltük,azt mondja nem teszi többet.Ő tudja,engem már nem érdekel...sajnos ez a baj az ilyennel,ha túlságosan beleéled magad,hatalmasat eshetsz pofára. :S
2010. márc. 14. 23:57
 19/25 anonim ***** válasza:

23:00 ment a zöld gomb.. Kérdező,érdemes az előttem szólóra hallgatnod. Mondjuk én voltam már szűz csajjal,2 hónap után meg volt. Ő is akarta a dolgot. Én ugyanolyan türelmes vok egy szűzzel mint egy nem sz.el.De sajna embere válogatja.

De most viccen kivül. Most én is szingli vok.Irj privit

2010. márc. 14. 23:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Mármint a 2300as ra nem az előttem szolora
2010. márc. 14. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!