Fiúk, mennyire vagytok türelmesek a szűz lányokkal? A kérdés főleg azokhoz szól, akik márr vették el egy lány szüzességét. Tehát mennyire voltatok türelmesek?
Nagyon gány egy fiúnak szűz lányt kezelni.Főleg a prűd hajlamúakat...nem jó,ha egy lány olyan sokra tartja magát,hogy a barátja kényeztetését semmibe veszi és a petting se tart tovább 10 percnél...
Az én barátnőm szerencsére nem ilyen.
Érdekli,hogy nekem mi kell,próbál 'megfelelni' úgy is,hogy közbe tartogatja a szüzességét.Sokszor pettingelünk,és nem csak neki vagy csak nekem jó...én is éppúgy figyelek rá,hogy neki jó legyen,akárcsak ő rám,hála égnek. Ki lehet bírni szex nélkül,ha helyette van gyakori együttlét és sok-sok beszélgetés...viccesen hangzik talán,de szavakban vagy betűk formájában is le lehet írni,milyennek képzeljük el a szexet...és ez izgalmas annak,aki hallgatja vagy olvassa.
Mi így is szoktuk egymást 'szórakoztatni' (:
Ám fontos,hogy ne csak ebből álljon az egész nap..kell más téma is,barátok,néha külön kell lenni,nem lehet összenőni a másikkal.
Am...kicsit elkalandoztam...konkrétan már 10 hónapja 'várok' a barátnőmre...bár ez sztem durva kifejezés.Fura,de így olyan,mintha sokkal többet érne nekem,hisz tudom,hogy nem adja magát -ik napról a másikra ,mint a mai korunkbeliek...értelmes és szerelmes,vágyik a szexre,de megfontolja a dolgot és inkább hátrál...jól teszi,ráér még.
Na,valami ilyensmi egy ideális szűz lány (számomra) f/16 (:
23:32
És az az ideális szűz lány lehet, hogy félrekefél majd.
22.20-asnak...ha szereted, nem kefelsz felre draga...ha meg felrekefelsz, akkor nem szereted, hanem csak a szexre kell neked...ennyi az egesz...itt a magyarazkodas folosleges draga...
...amugy az en baratom 6 honapot vart ram:D
23.32...leirasod alapjan szerencses lehet a baratnod...:)
23.30...miert kefelne felre?...az a baj veletek pasikkal(gondolom pasi vagy), hogy minden csajt, az eddigi baratnoitekkel szerzett tapasztalatok szerint iteltek meg...szanalmas...nem minden lany egyforma...szerintem nem kefelne felre ez az idealis lany...:)
23:44
És Te elhiszed, hogy nem csalt meg? Ejejejej.
23.47-elhiszem, mert szeretem...
en azzal kezdtem a kapcsolatunk hogy: edesem, nem erdekel, tolem megcsalhatsz, de meg ne tudjam...es erre olyan valaszt kaptam, ami meggyozott hogy nem fog megcsalni...
en elhiszem, neki mert szeretem, es a szerelem nem feltekenykedesrol es megcsalasrol szol...szerintem...
23:00 ment a zöld gomb.. Kérdező,érdemes az előttem szólóra hallgatnod. Mondjuk én voltam már szűz csajjal,2 hónap után meg volt. Ő is akarta a dolgot. Én ugyanolyan türelmes vok egy szűzzel mint egy nem sz.el.De sajna embere válogatja.
De most viccen kivül. Most én is szingli vok.Irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!