Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mennyire vagytok türelme...

Fiúk, mennyire vagytok türelmesek a szűz lányokkal? A kérdés főleg azokhoz szól, akik márr vették el egy lány szüzességét. Tehát mennyire voltatok türelmesek?

Figyelt kérdés
de azokhoz is szólhat,akik még nem szeretkeztek szűz lánnyal,hogy mennyire lenéének türelmesek?
2010. márc. 14. 22:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

nem azért írtam,hogy priviket küldjek,hanem hogy választ kapjak.bocsiiii

mégegyszer köszi mindenkinek a feleletét!

2010. márc. 15. 00:01
 22/25 anonim ***** válasza:

A pasinak lehetnek elvárásai,de itt most nem ezt kérdezték...ne offoljunk annyit ,pls.

Néha elgondolkodom azon,hogy jobb -e,ha a pasi megértő és odafigyel,támogatja a szűz lányt...mert ha a csaj félreérti,akkor sokmindent láthat..:

ád1.: a Pasi gyenge,nem mer dugni-->nem érdemel meg engem

ád2.:a Pasi szerencsétlen és fél-->nem férfias,nem érdemel meg engem.

ád3.:Szeretem ha egy Pasi irányít és nem töketlenkedik--> nem férfias,mehet a lecsóba.

ád4.:a Pasi tényleg szeret és megérdemel engem...-->ha majd lesz kedvem lefekszem vele.

Remélem érzitek,hogy mi minden szól a rendes pasi ellen...és emiatt van az,hogy az erőszakosabb,durvább egyének sikeresek...én így jártam (23:32 és 23:57 voltam)

2010. márc. 15. 00:06
 23/25 anonim válasza:
én már 2 éve vok türelmes de érzem h megéri és h szeretem ezért érdemes várni F/17
2010. márc. 15. 04:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem a privivel (csak lemaradt a smile) Ne hari ha mesértettelek!:(
2010. márc. 15. 15:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Attól hogy egy lány szűz, nem biztos hogy minden esetben meg lehet mondani, a türelem attól függ hogy neked valaki mennyire fontos.
2010. márc. 15. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!