Mennyi pénzt adnátok havonta a fiatoknak/lányotoknak, ha nem szeretnétek, hogy dolgozzon egyetem mellett? Mennyi a reális?
Ami fix kiadása van minden hónapban, az 34500 forint a kollégium, 5000 a helyi bérlet, 1890 országbérlet.
Ösztöndíjat nem kap.
Mennyit reális adni egy hónapra, hogy ne dolgozzon?
#101 Nem nekem címezted a kommented, de amit írsz , az a kérdés szempontjából irreleváns bullshit.
A kérdezőnek az az álláspontja, hogy a lánya ne dolgozzon. Innentől marhára nem érdekes, hogy azért ne dolgozzon, mert villamosmérnöki mellett nem ér rá, vagy azért ne dolgozzon, mert bár ráérne, nem akarja a szülő, hogy szakmailag irreleváns melóval töltse az időt, ha nincs szükség arra a pénzre.
Orvosi mellett senki nem tud dolgozni, mert attól, hogy kevesebb idő kell a dolgok felfogásához, még a beadandókat idő megcsinálni.
És már bocs, de aki egy Kodolányi Főiskola gazdálkodás menedzsment szakán vagy Gál Ferenc Egyetem csecsemő és kisgyermeknevelő szakon bukdácsol, az ne járjon egyetemre. Úgyse fog semmit érni a diplomája, ha még ezt is vért izzadva szerzi meg. Vannak helyette ugyanezen a szakon, aki 4,5 fölötti átlaggal és TDK eredménnyel fel lesznek majd véve jó munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!