Szeretnétek távoktatást? EGYETEMEN!
Egyértelmű hogy igen, aki nem, az meg is érdemli hogy szenvedjen. :D
Na és most mielőtt jönnének a kérdések hogy ha távoktatást akarok, miért nem mentem levelezőre vagy esti oktatásra?
Nos, azért nem, mert nappali hallgató vagyok és jelenleg gyakornok vagyok egy cégnél, DIÁKKÉNT. Mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy nem lehetek levelezős hallgató, se estis, csak nappalis, ugyanis csak így lehetek gyakornok cégeknél.
Köszi!
Aki akar online oktatást lepontozza azt aki nem akar.
Aki nem akar online oktatást lepontozza azt aki akar.
Aki már unja ezeket a kérdéseket lepontoz mindenkit.
Én távoktatáson vagyok és imádom, mellette dolgozom is. De teljesen megértem azokat akik nappalin vannak.
Két tanulàsi stílus a kettő, én nem tudtam rendesen figyelni az órákon. A 1,5-es egyetemi órák nekem kínzás volt, de személy szerint figyelemzavaros voltam mindig is.
Jelenleg, bár az órákon be van kapcsolva a kamerám, bármikor megtehetem, hogy kikapcsolom 5-10 perce amíg járok egy kicsit és helyrehozom a fejemet, persze közben is hallom az órát, de több szabadságom van.
Viszont kevesebb kérdezési lehetőség van. Ugyan van online felület, de ott nem rögtön válaszolnak és gyakran csak tömören. Így több önálló munka van, amit ugye nem mindenki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!