Szeretnétek távoktatást? EGYETEMEN!
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 14:00
11/22 Paczalos István válasza:
Én anno munka mellett levelezőn szereztem diplomát, de ha volna normális lehetőség távoktatásra, szívesen felvennék egy robotizálási szakmérnök szakirányt.
12/22 anonim válasza:
Bár ma lennék egyetemista a covid idején; élvezném hogy nem kell napi szinten órákat közlekedésre pazarolnom. A BME-n az előadásokra már 10 éve is teljesen felesleges volt személyesen bejárni, már akkor is sokszor utólag néztem meg videón az anyagot, ha volt elérhető -ha nem ,akkor meg sokszor ellógtam, mert kimerítő volt bejárni. Szociális élet? Az meg úgyis havi 1x-2x kocsmázással letudható. A MS Teams 98%-ban megoldja a távoktatást, most munkahelyen is éljen a remote!
13/22 anonim válasza:
Kiegyeznék online oktatással, ha maradhatnék a koliban. Még egyszer itthon az online oktatást mentálisan nem fogom kibírni... Eddig amikor itthonról kellett tanulni, nagyon sötét és mély helyre kerültem mentálisan. A tavaszi félév után még csak most értem ki a gödörből. Szóval ötletelek, milyen megoldás lehet ha megint online lesz, mert én ennek itthon nem fogom még egyszer kitenni magam. (A huszas éveim otthon töltése csak egy pluszpont a mélypont felé...) Viszont reálisan nézve a dolgokat szerintem lesz online oktatás, akármennyire is rossz...
14/22 anonim válasza:
#13 Sokféle indokkal lehet koliban maradni. Pl dolgozol, kutatsz, gyakornokoskodsz, valami fontos ember vagy a koliban, borzalmas a családi háttered azaz nincs hová menned, stb.
Én is szorítok amúgy hogy maradjunk, de koli szempontból már felkészültem a legrosszabbra is, hogy ha hazaküldik a diákokat, tudjak maradni.
15/22 anonim válasza:
14-es Nálunk például nem lehetett a kollégiumban maradni csupán azzal az indokkal, hogy pl. borzalmas a családi háttered vagy dolgozol. Csak az maradhatott, aki pl. kötelező gyakorlaton volt ( ebbe a sima diákmunka vagy a nem kötelező gyakornokság nem tartozik bele) vagy valamilyen egyetemi szervezet része volt (pl. hök, kollégiumi bizottság stb., de ezekhez nem lehetett akkor újonnan kapcsolódni és egyébként sem egyszerű bekerülni), de ez azért nem sok embert érintett, a többség haza lett küldve egyik napról a másikra. Meg ugye a külföldiek maradhattak még.
17/22 anonim válasza:
Na akik eddig azt mondtak h nem lesz tavoktatas azokat el kell h keserítsem Orbán Viktor újabb szigorításokat tervez és lehet,hogy benne van a pakliban egy újabb onlline tanév
19/22 anonim válasza:
nem értem mieért nem él valamit biztos elírtam de tessék itt van javítva [link]
20/22 anonim válasza:
6 804 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 83 beteg.
Nekik ez nem elég gyors: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!