Mi tegyek? A lányomat teljesen elkényesztetik?
Kérdező, gusztustalanul arrogáns vagy (és továbbra sem válaszoltál arra, miért vonták meg a szülői felügyeleti jogodat, mert az nem csak úgy működik, hogy anyu kéri és kész).
A 13 éves gyereket egy pénzéhes, lusta gyereknek állítod be, semmi szeretet nem látok a soraid mögött.
MAjd a pénzed számolgatása közben gondolj arra, hogy elszúrtad.
A feladattudatról meg annyit, hogy nekünk otthon egy dolgunk volt: tanulni. Nem mosogattunk, nem főztünk, nem takarítottunk (nyilván vigyáztunk a rendre,, de ennyi). Mégis mindhárman a húgommal és az öcsémmel tisztességes felnőttek lettünk, akik tiszta lakásban élnek, és adnak enni a családnak...
Csak szólok nem vonták meg a felegyeleti jogát mert láthatja a kölköt 2 hetente.
De ez a magyar valóság,ha a nő nincs börtönben akkor a kőzösfelügyelet 0,01% körül van.
A vagyonihelyzet sem számit lakhatnak a parkban a ping-pong asztal alatt akkor is nőnél lesz a gyerek.
De hogy válaszoljak. Nagyjából beszoptad. Változtatni nem fogsztudni mert ő sem akar változni. Annyi max,hogy elmondod neki amit nekünk.
Ifon 15pro kell rendben 4,5átlag az ára.
Ló kell:szakma az ára.
Stb
Figyelj kislányom. Nem biztos,hogy felnött korodban kifogod a gazdagfaszt és ha nem tudsz letenni semmit az asztalra,akkor szarban leszel. Én nem fogok mindig gyerektartást fizeni neked...akkor miböl vesze gucci gunyát?
Ha anyád is feldobja a pacskert és az új apa kiteszi a szüröd mert semmi köze hozzád hová mész?
Na ezen gondolkozz hercegnő!
116, a láthatás meg a felügyeleti jog nem ugyanaz.
Annak is marad láthatási joga az apának, ha az anyáé a kizárólagos felügyelet (és van néhány kérdés, amibe kizárólagos felügyeelt esetén is beleszólhat a másik fél)
Nem olvastam el a korábbiakat, de kérdező, szerintem te add át a te értékrendedet a lányodnak, azokkal a határokkal, amiket te jónak látsz.
Azonban azt nem értem, miért nem akarod fizetni a "a lányom lovaglását, ruházását, a programjait."? Nem gondolod, hogy fontos, hogy a gyereked élményeket szerezzen, tapasztalatokat gyűjtsön, járjon olyan foglalkozásokra, amikben örömét leli? Már csak pár évig lesz gyerek, aztán jönnek a dolgos hétköznapok. Szerintem normális elvárás, hogy a gyerek programjait kb. felesben fizessék a szülők.
A lányod kb. akkor nem fog szeretni, ha folyamatosan azt kapja, hogy ítélkezel felette / leszólod őt /őket, ergo nem szeretetet kap tőled, hanem kritikát. Keresd a saját felelősségedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!