Hozzájáruljak, hogy a volt feleségem kiköltözhessen Spanyolországba a gyerekeimmel?
15 és 17 évesek. (+ kutya)
Ők simán mennének ami külön bánt, mert hetente találkozunk hétvégén és rengeteg élménnyel gazdagítottam az életüket. A stabilitást és megfelelő gondviselést én adtam az életükben.
Az anya "életművész", sokszor mások kihasználásával tud talpra állni, előrébb jutni, vagy talál valakit aki megsajnálja. Az orra hegyéig se lát, pénzügyileg rendkívül fegyelmezetlen. Röviden a jellemzése.
68!
Nem hinném, hogy nem értetted miről beszélek.
Önszántukból, DE! 20 éves koruk után, akár az anyukájuk nélkül.
Így értettem természetesen.
"20 éves koruk után"
Azt tudod, ugye, hogy amint betöltik a 18. életévüket, oda mennek, ahová akarnak, és egyáltalán nem lesz szükség az engedélyedre? Ha akarnak, szóba sem kell állniuk többet veled. A legjobb úton haladsz erre egyébként, "csakazértis" alapon tiltod őket valamitől, amit mindketten szeretnének, csak nehogy a volt feleségednek legyen igaza valamiben.
mit akadékoskodsz ? valoszinüleg jobb életkörülményeik lennėnek mit most .több lehetöség.
mi is külföldön élünk a lányomnak több lehetösége van ,lesz mint magyarorszågon
ja ės egy ållami suliba jår .
#38 "Tehát életképtelen a nő, pénze nincs, nyelvet nem beszél, akkor mitől fosol? Ha ez így igaz, akkor úgyse lesz semmi a költözésből."
El nem tudod hinni, mennyien vannak, akik pontosan így költöznek ki Spanyolországba, aztán 1-2 hónap után a repjegyért koldulnak.
Utolsó!
Szinte borítékolható hogy kb így járna. :(
Azt fogadnám el, amit a gyerekeim akarnak, hiszen az anyjukban még a távoli helyen is érzik stabilitást, egy ismeretlenbe is velük tartanának, pedig ez a korosztaly (15-17) igényli a biztonságot de közben tudatos is.
Ha bármi gáz van, nincs messze a hely, egy jó apa a világ végére is elmegy a gyermekeiért.
Ez a döntés nem beláthatatlan következmény. Én engedném a gyereket nőként is az apjával, ha tudom jó kezekben van. (és anyaként gondolom igy!) nem a felnőttsége, hanem a szülősége lenne nekem a fontos. Én nőként a páromban úgy bízok, hogy a világ végére is engedném a gyerekkel. De a gyerekem döntésében is, mert az én "magvam" az én szellemiségem eredménye... Ha magamban bízom, benne is.
Ha a gyermekei annyában és a gyermekeidben nem bízol, akkor egyszerűen magadban nem bízol..
A gyermekeket senki nem veheti el végső soron tőled senki.
De ha felnőnek, eleve a sajat útjukat járjak majd, ha neked most ez az aggályod, később is az lesz, de ez meg önzőség.
Az meg hogy hogy boldogul egy gyerek külföldön... Hát a mai generáció a világon a legjobban boldoguló generáció, az van. Bár az idősek lennének ilyen vagányak
Kérdező, rossz helyen kérdezed ezt. Ide sok elvalt frusztrált nő írogat. Nőként szégyenlem mennyire rosszindulatúak, a saját személyes serelmeiket kivetitik másokra.
Hihetetlen számomra hogy egyesek nem tudják elkepzelni hogy egy felnőtt nő, egy anya igenis lehet ennyire felelőtlen. Nektek nincsenek ilyen életművész ismeroseitek? Tényleg? Mert pedig vannak ilyenek akik azt hiszik hogy ő nyelvtudas, munka és minden nélkül csak fogja magát és minden rendben lesz mert ott kolbászból van a kerítés.
És igen, ezek azok akik aztán gyorsan jönnek is haza.
Csakhogy két gyereket nem normális dolog ilyen felelőtlenül rángatni magával. Úgyhogy igenis joggal aggódik a kérdező.
Válaszolva a kérdésre, szerintem várd meg hogy tényleg lenne e ebből valami vagy csak hirtelen fellangolas. Ha előbbi akkor ahogy írták, mindenről kérj részletes tajekoztatast és azután dönts.
Te is magadból indulsz ki!
Én nem bízom benne! Jó okom van rá! Számtalan! Ha tudnád... :(
Teljesen másképp fogok hozzáállni, ha 22 évesen akár egyedül akar kimenni külföldre.
Ezzel meg elég sokan vitába szállnának veled:
"Hát a mai generáció a világon a legjobban boldoguló generáció, az van."
Kíváncsi lennék milyen élettapasztalat alapján gondolod így.
Minden generációnak megvannak a maga előnyei és kihívásai.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!